lördag 21 november 2020

Extremfeministen Jennie Strömstedt. År 2020.


Jennie Strömstedt, gift kändisNiklas, som båda är reliker från Kjell Bergqvists och Malena Ernmans ”flykting”- storhetstid. Fast de har fortfarande inte fattat. Ikväll bjöd Jennie Strömstedt på middag i SVTs caféprogram, hon berättade då att den yngsta dottern gått i samma skola som Greta Thunberg, så familjen Strömstedt ”hade blivit tvungna att köpa elbil.”
Programledaren i TV 4 visar upp sitt vassaste argument för miljöbil.

Jennie Strömstedts middag var en tillbakablick till det hysterska reinfeldtska massinvasions-Sverige. Hon har inte tänkt en egen tanke sen dess, inte vuxit, inte utvecklats, och kallar sig på fullt allvar år 2020 för extremfeminist. 

Hon är det yttersta beviset på att när alla tänker lika- tänker ingen. 

En kvinna omåttligt uppfylld av sig själv.



3 kommentarer:

  1. Denna kvinna skulle jag inte stå ut med i fem sekunder. Är hon på tv byter jag kanal innan hon hinner blinka. Och vem ska förbarma sig över Greta, denna olyckliga tonåring. Är alla i närheten av henne blinda.

    SvaraRadera
  2. Elbilen har kommit för att stanna

    SvaraRadera
  3. Det är ju tur att det finns gott om el. Hybrit kommer ju att ta all el som luleälven producerar. Och batterifabriken i Skellefteå kommer att förbruka lika mycket el som 100000 villor. Dessutom ska LKAB bygga en industripark i Luleå där vätgas ska producerad, dom kräver enorma mängder el. Facebook har tre hallar i Luleå som förbrukar enorma mängder el. Det kanske inte räcker till elbilar.

    SvaraRadera