onsdag 25 november 2020

En vit äldre man har alltid dörren öppen till SVT. Han måste vara lika svart i själen som han och hans särbo är på tungan.

GP, bakom betalartikel. 

Kändisvänstern och kändisvänsterbarnen har röda mattan till SVTs Schyffert-thriller, som ska utspela sig på internatskola. De som ev tittar kommer att lära sig att alla fattiga är goda som Schyffert och att alla rika är onda av födseln. Och att nepotismen på SVT frodas - alla skådisban med rätt åsikter är välkomna.


-"Handlingen kretsar kring ett mystiskt dödsfall. En elev omkommer under oklara omständigheter på Tuna kvarn och en kompakt tystnad sprider sig bland överklasskamraterna. I stället pekas en elev från den kommunala Holmeredsskolan i närheten ut som skyldig och häktas, misstänkt för mord. När en mobilfilm senare läcker ut och vittnar om en förnedrande nollning på Tuna kvarn, tätnar intrigen" 

Idag är förnedringsvåld grovt och allmänt. 

Alla svenska barn kan dagligen tvingas träffa på hatet mot vår folkgrupp, bli skenbegravda, torterade i timmar, pissade i munnen, tvingas kyssa fötter, få påkar uppstuckna i baken, bli gruppvåldtagna och filmade av 10 -15 män. 

Men jag antar att om man har en agenda som Schyffert och SVT,  så är inte nuet intressant.

4 kommentarer:

  1. Beteendet känns igen från en annan tid.
    Gangsterregeringen ligger bakom ondskan vi utsätts för.
    Medlöparna har fritt spelrum men historien hinner ifatt dessa brottslingar.

    SvaraRadera
  2. Vilken klan jobbar idioten Schyffert för.

    SvaraRadera
  3. Ni har väl inga illusioner om Schyffert? Jag orkar inte ens bli upprörd.

    SvaraRadera
  4. Vi har sen länge haft "uppfostringsTV/radio".
    Intressant är också att läsa eftertexterna, de medverkande, till TV-program och notera alla kändis(barn)efternamn som flimrar förbi..
    Detta avfärdas ofta med att "det är naturligt att barn väljer föräldrars yrke"-
    Jovisst..

    SvaraRadera