söndag 22 november 2020

Alla trodde att FHM-tanten blivit nipprig.

 

Karin Tegmark Wisell om munskydd: ”Det handlar om jämlikhet”

Därför rekommenderar inte Folkhälsomyndigheten munskydd
Avdelningschefen för Folkhälsomyndigheten uttryckte under torsdagen sin syn i munskyddsfrågan. Länk
Om inte alla ska ha munskydd till skydd - så ska ingen ha det.

Fast det är inte bara FHM och Tegmark Wissel som tappat det.
Som vanligt är det de svenska idiotregeringarna.

Läs Tove Lifvendahl, SvD, ledare idag, så kommer ni snart att begripa att liksom mångkulturen skrevs in i lagen över våra huvuden,har nu också "jämlikheten" tvångsträtts över oss, redan 2014.

-"Tove Lifvendahl:
Som ett osaligt spöke har den gjort sig påmind under pandemin – jämlikhetsanden. Den svenska jämlikheten är inte bara ett signalspråk avsett att markera moralisk intention, utan ett uttalat mål för den socialdemokratiska politiken och därmed regeringens agerande. Inget medel, utan ett mål.

Den 3 oktober 2014 stod statsministern i riksdagens talarstol och deklamerade regeringsförklaringen. I den stadfästes ”att de påverkbara hälsoklyftorna ska slutas inom en generation”. Kommissionen för jämlik hälsa tillsattes med uppdraget ”att lämna förslag som kan bidra till att hälsoklyftorna i samhället minskar”.

Tre år senare landade kommissionen i att Sverige i princip redan kommit så långt det går. Man påtalade att ”det är i alla sektorers intresse att bidra till att alla medborgare har rimliga villkor och möjligheter. [...] Genom att alla sektorer bidrar till helheten genom att göra vad de kan för att skapa mer likvärdiga villkor och möjligheter för människor bidrar de också till en mer jämlik hälsa.”

Regeringen fick inse att några snabba lösningar inte stod till buds, så när propositionen framlades i april 2018 var tonläget mindre sturskt än fyra år tidigare.
Nu ville man i stället ”uppmana alla dessa aktörer att aktivt arbeta med att främja en god och jämlik hälsa och verka för regeringens målsättning att minska de påverkbara hälsoklyftorna inom en generation”. Som det tidigare S-statsrådet Ingela Thalén en gång sade: ”Det är ett löfte att det är en målsättning som vi lovar att ha som mål att arbeta för.
----------------
Slutsats:
Den långa jämställdhetsresa, som vi svenskar med stor kraft, solidaritet och lojalitet, tillsammans en gång kämpat oss så långt fram på, måste nu börjas om från botten av botten.

Detta för att regeringarna bjudit in två miljoner fattiga outbildade människor till det skapade ojämlika utanförskapet, som vi alla andra, utan att tillfrågas, nu ska bära och dö för.
Det är inte lite begärt.
Jag tvivlar på att någon annan någonsin skulle bära och dö för oss svenskar.


1 kommentar:

  1. Man kan inte lita på läkare som är stöpta i det socialistiska badkaret.
    Om inte de lata j-arna på landstingen gitter beställa munskydd ska ingen annan heller ha det!
    Karin har väl hjärntvättats av sozzarna och har övertagit hönan Agdas plats.

    SvaraRadera