torsdag 29 oktober 2020

Ondskan, våldet och döden har bjudits in av våra politiker.


Vincent Loques,
45, kyrkvaktmästare i Notre Dame basilica i Nice, en glad och lycklig tvåbarnspappa, som levde sitt stilla liv i fred och frihet. 

Tills en 21-årig tunisisk migrant skar huvudet av honom, utan en chans till försvar. Först halshöggs en äldre kvinna till döds medan hon satt och bad, och därefter ännu en kvinna som försökte fly, men föll ihop och dog av de våldsamma knivattackerna. 

Utanför konsulatet i Jeddah höggs en fransk säkerhetsvakt ihjäl samtidigt. Och två män arresterades då de var på väg att göra en liknande vansinnesdödande terrorhandling vid kyrka i Satrouville, ytterligare en man greps då han med en långbladig kniv försökte stiga ombord på ett tåg i Lyon.6 kommentarer:

 1. Sätt in militären, det är dags att försvara oss mot islamismen.

  SvaraRadera
 2. Vilka optimister, det kommer aldrig att ske, dream on.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är bara att luta sig tillbaka och bevittna undergången, och se till att man har möjligheten att sätta en kula i pannan på sig själv.

   Radera
 3. Borde inte alla ha rätt att bara vapen? En 2nd amendment för att jaga de vilda svunnen. Då utrotades vildsvinen för att de var ett existentiellt hot med kula och krut. Jägarna klarar inte sin uppgift på grund av allt vilt som finns och förstör.

  SvaraRadera
 4. Lösningen är enkelt och effektiv men så länge den djupa staten i Sverige, dvs Investor, tjänar miljarder så kan enbart en väpnad revolt ändra dagens system på riktigt. Det vi får hoppas på är att Trump blir vald på nytt och att hans kamp mot den djupa staten i USA ger återverkningar på dess kärna som är Investor.

  SvaraRadera
 5. Dödsfiender. Dom är spännade att se på film.
  Men när det knallar omkring tusentals dödsfiender mitt ibland oss är det inte lika kul längre.

  SvaraRadera