tisdag 20 oktober 2020

Klimatdiktator Bolund kan ta sin plastpåseskatt och dra till Kina för evigt.

 

En enorm flotta på mer än 300 kinesiska fiskebåtar dammsuger vattnen runt Galapagosöarna, plundrar och skövlar de unika bestånden och orsakar irreparabla miljöskador. Kineserna kommer inte att lämna förrän allt är dött. Länk

För varje dag som går hatar jag människorasen lite mer, vi är verkligen sjukt vämjeliga. 

Och den ende i hela världen som står upp mot Kina är president Trump, och mot honom kämpar hela västs systemmedia och deras sinnessjuka fotsoldater med de fulaste metoder någon president någonsin har utsatts för.





5 kommentarer:

  1. Per B kan göra ett studiebesök på en vulkan på Island dom snart kan få utbrott. Och fundera ut hur han ska få till en beskattning av vulkanutsläpp, tex koldioxid och svaveldioxid.

    SvaraRadera
  2. Redan för något år sedan när jag dök vid Galapagos öarna var det mer eller mindre utfiskat. Det var spöklikt under vatten med endast en och annan liten fisk. Redan då dödades massor med haj för hajfensoppa åt kineserna.Nu har kineserna tagit resten.

    SvaraRadera
  3. Vänta då bara tills den totalitära NWO är implementerad och klart för globalt diktatoriskt styre. Det finns en tydlig önskan och vilja om att snarast genomföra en omfattande world depopulation! Betänk bara vad det kan komma att innebära för djävulska åtgärder mot flertalet stackars människor, som "eliten" anser vara överflödiga!
    Glöm inte att även Satan hatar människorasen och vill ständigt plåga samt slutligen förgöra oss!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Varken Bolund, plastpåseslatt. Galapagos eller kineserna men jag förstår world depopulation.
      NWO är ett troll som aldrig kommer att kontrollera allt och alla. Ej heller kommer FN våga ta i frågan om jorden har en max folkmängd. Vilken den här!

      Radera
    2. Det ondskefullaste NWO har redan satt eld på nästan hela EU, så jag håller med anonym, men hoppas på Messkalles optimism.

      Radera