onsdag 28 oktober 2020

Jan-Emanuel glömde en stor, stor sak.

Idag skriver förre socialdemokratiske riksdagsmannen Jan-Emanuel i expressen, om hur asjobbigt det är att vara uppkomling och nyrik i Sveriges mångkultur.





-"Jag som rik kan njuta fröjderna av det nya importerade låglöneproletariatet som levererar min mat nästan gratis, hämtar min elsparkcykel där jag lämnat den och kör mig till krogen för småpengar.

Själv har jag så klart privat sjukvårdsförsäkring, privat säkerhetsföretag, möjlighet att sätta mina barn i skolor långt från de islamistiska och har inget behov av statlig pension eller annat stöd från samhället

När jag objektivt iakttar samhällsutvecklingen så slår insikten mig: Otryggheten, fattigdomen, den extrema uppåtgående våldsspiralen jag ser på avstånd, men som sakta även börjar nå mina kvarter, är resultatet av en ideologisk övertygelse. Det framväxande centersamhället.

Det nyliberala experimentet har iscensatts och drivits igenom av främst centerpartiet, dock ackompanjerade av miljöpartiet som bär minst lika stor skuld till de djupa sår i samhället som skapats de senaste decennierna. Försämrad arbetsrätt, extrem friskolepolitik, extrem invandringspolitik och en skattepolitik utformad för de rika." 

Jag svarar denne nyrik som trodde han hade huvudet på skaft: - INGENTING av denna destruktiva samhällsomstörtning och etniska rensning hade kunnat äga rum utan fredrik reinfeldt och (S)tefan Löfvén himself.

Men.

Jag längtar ihjäl mig efter råskinnet Annie Lööfs blodiga hämndattack i expressen, jag ser redan de lööfska vampýrtänderna tugga fradga i ren och skär upphetsning.

7 kommentarer:

  1. Igårkväll trillade jag nästan ur sängen, när jag läste vad J-E fick skriva i Expressen. Det var ord och inga visor.
    Bara tänk om vi väljare gör J-E till statsminister för partiet Omstart.
    En svensk Trump. Ja till och med bättre som gör Sverige bra igen. Skit samma om J-E blir rikare i jämförelse med vad Löfven gör sig och alla sina underdogs


    https://www.expressen.se/debatt/jag-hatar-klassamhallet-som-centern-har-skapat/

    SvaraRadera
  2. "...jag ser redan de Lööfska vampýrtänderna tugga fradga i ren och skär upphetsning."
    En underbar formulering,så himla bra !!!

    SvaraRadera
  3. Typisk sosse! Alla andra har gjort fel!

    SvaraRadera
    Svar
    1. @RZ. VAR sosse som utnyttjade det välfärdsindustriella komplexet. Jag tror att det är insikt som kommit nu när han är välbärgad. De som sitter på välfärdsgrenarna sågar inte av grenen de sjävla sitter på. De är värdegrunden som är avgrunden för Sverige.

      Radera
    2. Rätt. Såga av värdegrundsgrenen medan det fortfarande finns tid.

      Radera
  4. Sådan är kapitalismen ingen hör en fattigs bön...........
    Där har vi nutids socialdemokraterna i ett nötskal......
    Hahahahahahaaaaaaaaaaaaaa hela vägen till banken!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Allt de ville med sin socialism var att bli märktiga och rika patroner.

      Radera