måndag 26 oktober 2020

Bästa Nyheter Idag.


Länk , utdrag ur debattartikel:

"Därför anmäler vi Malmö kommun till Lyxfällan"

-"Malmös haveri under det socialdemokratiska styret förvärras allt mer. Det saknas totalt förmåga att hushålla med skattebetalarnas pengar och värna kärnverksamhet som skola, vård och omsorg. I stället strösslas pengar över en massa nonsensprojekt. Därför anmäler vi Malmö kommun till Lyxfällan, skriver Nils Littorin, partiledare Malmölistan.



Trots att staten och andra kommuner ger Malmö nästan 6 miljarder kronor varje år klarar politikerna inte av att finansiera kärnverksamheten: skola, vård och äldreomsorg. På de områdena sparar Malmös styrande sossar.


Men samtidigt lägger de hundratals miljoner kronor på onödigt trams. Till exempel vill de satsa 400-600 miljoner kronor på ”Europeiska huvudstadsåret”. De högsta politikerna höjer sina löner med 5000 kronor, trots att kommunen enligt sin egen ekonom saknar en halv miljard kronor nästa år.

De skänker flera miljoner kronor till islamister i Ibn Rushd, vars enda syfte är att segregera Malmö ännu mer.
Sossarna lägger 30 miljoner kronor på World Pride 2021, en politisk parad som är positiv för de som vill vara med."

Vassaste kommentaren: -"Malmö är ett facit på sossarnas politik. Socialism är ondska förklätt till godhet. Endast bidragshjon och skattefinansierade tjänstemän röstar på detta sjuka parti. Det är svenska företag och arbetare som betalar dårskapen."

6 kommentarer:

  1. Malmö får bilda en egen stat.

    SvaraRadera
  2. Men då blir ju Malmö garanterat en Muslimö....finansierad av Allah!

    SvaraRadera
  3. Hela Sveriges situation är sinnessjuk.

    SvaraRadera
  4. Jag har ju en egen fundering angående Malmö och kommunalrådet Sara Katrin Stjernfeldt Jammeh! Är det hon eller hennes make Basiru Jammeh som egentligen styr Malmö. Utan att vara rasistisk på något sätt men jag anser att Malmö sköts lite som en afrikansk by-ekonomi.

    SvaraRadera