onsdag 16 september 2020

Vi vet ju hur det går till, Sverige styrs av allas olika värde.

Vi vet, vi ser, vi kan läsa. Varje dag rapporterar altmedia om hur det går till i det svenska rättssamhället, kyrkogårdstorteraren t.ex. skulle ha suttit i fängelse istället för att plåga livet ur oskyldiga pojkar, och grova återfallsförbrytare får rabatter, släps fria och slipper utvisning "av humanitära"(!) skäl. 

Ja och vi vet, det är männen som är offer, inte barnen som de torterar, våldtar, rånar och plågar. 

Svenskmedia vänder bort blicken.

Hovrätten räddar kvar afghansk pedofil som våldtog 11-årig flicka

Men de - enligt svensk regerings 2020-kultur-  grövsta brottslingarna åker i vart fall dit hårt och ordentligt, det kan vi svenskar vara säkra på. 

Jag tänker på Paolo Robert, Alexander Bard och en annan person som jag följt, fotbollsdomaren Martin Strömbergsson. 

Fotbollsdomaren Martin Strömbergsson är avstängd resten av 2020 på grund av en kommentar som en målvakt "uppfattade som rasistisk".(Jag går inte in på kommentaren, den är bara futtig.) 

I fotbollskampens hetta fällde Strömbergsson en oövertänkt kommentar, en hundradels sekund, som han omedelbart bad om ursäkt för. Där kunde historien varit slut  - om ursäkten accepterats. 

Men icke. Här frias inte hellre än fälls.

Istället har den mediala förföljelsen och avplattformeringen stämplat Strömbergsson som rasist bland kända och okända, upprättelse är omöjlig för de här sortens brott. 

Och detta trots att utredningen som kom efter Strömbergssons överklagan lyder:

- " Det mesta talar för att Strömbergssons avsikt med kommentaren inte var rasistisk." Med brasklappen: -Men han borde ha förstått att den kunde uppfattas så, och att uttalandet därför är klandervärt." 

Strömbergsson och andra som dömts av
svensk media, har inga humanitära skäl att luta sig mot. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar