måndag 21 september 2020

Vi har blivit blinda och döva av samhällselitens ständiga blålögner

 Utdrag ur Mads Lundgaards, SD, FB-inlägg

- Siffror från traumacentrum på Karolinska universitetssjukhuset visar att 16 personer vårdades för skottskador i Stockholms län 2009.
2019 var antalet 54 – mer än tre gånger så många.

Hittills i år har man haft 38 skottskadade patienter och enligt traumacentrums beräkningar har deras vård kostat 10 106 306 kronor totalt – alltså närmare 266 000 kronor per patient. 

För de 400 patienter man har haft under de senaste tio åren blir kostnaderna över 100 miljoner kronor, vilket uppges motsvara 74 årslöner för en sjuksköterska.

Chefen på Karolinskas traumaavdelning, uppger att vården av skottskadade dock inte går ut över andras vård.
–" I de allra flesta fall gör det inte det. I och med att det här sker på kvällar och nätter framför allt, då ligger all vanlig verksamhet nere", säger han till SVT.

– "Det är en dyr resurs, men den räddar liv."

-------

Så sent som för ett år sedan kunde man höra moderata regionråd påstå att utan migrationen skulle inte vården fungera.
Det är ett påstående som även arbetsförmedlingen och andra ”expertmyndigheter” upprepat om och om igen.
Alla andra vänster om SD, M och KD kör fortfarande med dessa fria fantasier, fullständigt oemotsagt av medierna.

Sanningen är att migrationen från länder utan fungerande sjukvårdsystem av individer med låga utbildningsnivåer med en mera vårdkrävande livsstil, som dessutom behöver tolkar, belastar vården i Sverige på ett sätt som exempelvis danskarna med ett lågt migrationstryck slipper.3 kommentarer:

 1. Det har arrangerats många klimatkonferenser, planeten håller ju på att brinna upp. Man målar upp ett fiktivt klimathot, att koldioxiden är vårt värsta gift. Det är dags att arrangera krismöte om alla skjutningar, alla mord, alla rån, alla våldtäkter. Det finns ett mycket farligt gift, islamismen. Det är samtidens i särklass värsta gissel.

  SvaraRadera
 2. Tack o lov att sociala media finns. Hur skulle vi annars få veta vad som händer? Ingenting! Nettan

  SvaraRadera
 3. Utbildning för kriminella måste snarast införas. Kursens avsikt i fas 1 är att de skall sluta skjuta. De skall istället göra upp i ring med knytnävar, typ gladiatorspel. Något som både kan roa och vara inkomstbringande för familjerna med betting.

  De som inte klarat fas 1 får vidareutbildning på skjutbanan för att lära sig en femetta.
  Två flugor i en smäll. Kriminalvårdens stabsläge avlastas och sjukvården riskerar inte hamna i stabsläge på grund av det ökade antalet skjutningar.

  SvT1 rapportera sanningsenligt om kriminalvårdens problem NU 0935-0943

  SvaraRadera