lördag 26 september 2020

SVT/SR/TV4 har bäddat för rasismens fula tryne i dagens samhälle.




Medborgerlig Samlings partiledare Ilan Sadé om skadlig woke-kultur, rasism och identitär vänsterideologi:
”Det nya uppropet på SR är ytterligare exempel på woke-kultur, där krav på kvotering baserad på ras och härkomst tas på allvar. Det är en djupt skadlig identitär vänsterideologi som driver en absurd tes om att vita människor har en ”nedärvd skuld”.

Jag har sagt det femtioelva gånger och jag säger det igen: Identitetspolitiken är ett gift som fördärvar samhället och relationer människor emellan. I stället för att motverka diskriminering och främja skicklighet och rätt person på rätt plats, får vi en vedervärdig besatthet av folks färg, form och födelseort. Därmed ökar faktiskt problemen med rasism och diskriminering, liksom motsättningar grundade på ras och härkomst.


 Kanske säger uppropet någonting om den ideologi som råder på Sveriges Radio?

Vi behöver ta ett krafttag för att trycka ut identitetspolitiken ur all statlig verksamhet. Målmedvetet, systematiskt och utan att blinka.
Jag är beredd att gå i bräschen för det projektet. Det får vara slut på de böjda huvudena inför woke-kulturen, om vi vill ha ett samhälle där skicklighet räknas och den verkliga rasismen hålls borta.”

3 kommentarer:

  1. MED är något att fundera på inför nästa val. Läs också Josefin Utas som var aktiv i partiet tidigare, men fortfarande är klok.

    SvaraRadera
    Svar
    1. De borde få ett ordentligt lyft, i avsaknad av all annan opposition.

      Radera
  2. Vilka tok som jobbar på SVT.

    SvaraRadera