onsdag 30 september 2020

Sossarna tvingar in våra små förskolebarn i "aktiv genuspedagogik".

Christian Sonesson, M, Staffanstorp:

"Därför måste vi lyfta blicken och se hur våra barn tvingas in i strukturer och roller beroende på hur de är födda. Vi måste inse att en aktiv genuspedagogik redan från förskolan är avgörande för vilka möjligheter våra barn kommer få senare i livet.

Genuspedagogiken ska även spridas i vuxenvärlden, t.ex. genom att frågeställningar bryts och diskussioner leds av en genuspedagog vid föräldramöten i skolan."
På nästa arbetsutskott i kommunstyrelsen ska denna motion beredas för slutgiltigt beslut i kommunfullmäktige.

Ska man skratta eller gråta av Socialdemokraternas förslag för utbildning av Staffanstorps föräldrar? Eller deras synsätt på våra medarbetare inom förskola och skola som enligt (S) måste ha en genuspedagog att hålla i handen?
Det finns bättre saker att lägga kommuninvånarnas skattepengar på.

4 kommentarer:

 1. Om det på en låg och mellanstadieskola finns två män, vaktmästaren och läraren i träslöjd, hur ska man öka jämställdheten där. När jag jobbade som lärare så var alltid kvinnorna i majoritet. Jag sa ibland, hellre venus än genus.

  SvaraRadera
  Svar
  1. @Jawelin, Ditt "hellre Venus än genus" gillas.

   Yrkandet: .."att tillgång till genuspedagoger skall finnas ..." är den obehagliga och i mångt och mycket onödiga certifiering av allt från bananer till barnen med certifierade organisationer inom stat och kommun.
   Något som ger vibbar om kommunismens och nazismens kontroll av medborgaren.

   Det skapas arbete, Ja, men vem får jobben och vilket kön har dessa? Naturligtvis i första hand, med kvotering, är det vita vänster könslösa utan snopp.
   Män är bäst på att certifiera prylar sen skall det vara stopp.

   Radera
  2. Hör de inte själva hur de låter?!? Arbetsläger för barn. Så vedervärdigt rysansfullt horribelt. Varför reagerar inte föräldrarna???

   Radera