tisdag 22 september 2020

Nu vet vi åtminstone varför inga livsfarliga brottslingar häktas och sätts i fängelse längre.

"Fyra pojkar" har gripits misstänkta för ett mordförsök på en polis i Tumba på fredagen. Gänget försökte köra ihjäl polisen. Händelsen rubriceras bland annat som mordförsök. Men pojkarna har redan släppts på fri fot. Fria Tider


Är det fullbokat så är det.


6 kommentarer:

  1. Linda S borde buras in, hon är nästan dummare än Stefan L. Och honn om nån hetsar, hon borde åka på en smäll, hon provocerar så fort hon öppnar käften.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alltså, förvänta dig inget som helst förnuft av en blodröd kommunist hagga!

      Radera
  2. @Linda Snacka, Minns du den kinesiske familjen som inte fick hotellrum. Det var fullbokat. De klagade hos sin ambassad. Som jag förstår tog kineserna hand om dem och de får sitta inne hemma. Samma sak ska kriminella med utländskt medborgarskap göra. Klaga och få fri hemresa med uppehåll med fritt vivre enlgot den svenska domen. UD ombesörjer genom SIDA att högt uppsatta berikas för sin vänlighet att omhänderta sitt eget folk eftersom de är inget PR för.landet X.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Twitterpolitiker, precis som Morgan Johansson och Annika Strandhäll, deras ambitionsnivå är inte högre.

      Radera
  3. Nu har text-tv stor rubrik om att en minst en polis har åtalats för en dödsskjutning i mars i år. En kvinna dödades, och igen är polisen skurken. En positiv beskrivning om stora protester mot polisens insats. Dom kan ju som mördarna i Boden skylla på varandra, så kommer dom undan. Men det var ju inte poliser som mördade. Väldigt dålig bevakning från svt om mordet i Boden. SVT är propagandistisk upphöjt i kubik.

    SvaraRadera
  4. Att det var i USA föll bort i min kommentar. Inte en dag utan att Trump och eller polisen framställs i negativ dager. Lägg ner svt nu.

    SvaraRadera