fredag 18 september 2020

När invandrarna vägrar integreras, då tvångsintegrerar S i Malmö de lydiga svenskarna.

Kvällsposten. Rosengård by the sea.

Ett pittoreskt gammalt fiskeläge som håller på att förvandlas till ett ”getto”, eller bara ett naturligt skav när olika socioekonomiska grupper möts.

Utvecklingen med nybyggda hyreshus på Limhamn ska minska segregationen, men åsikterna om utvecklingen går isär.
– Många av oss betalar dyrt för att bo här och så flyttar det in en granne med sociala komplikationer. Det känns inte så kul, säger Mia Lindroth, som har en bostadsrätt i det nybyggda området.



Det är sedan många år tillbaka en uttalad strategi i Malmö att bygga en blandstad för att inte upprepa gamla misstag. I områden som Rosengård och Holma byggdes villaområde, hyresområde och bostadsrättsområde vid sidan av varandra utan att blandas. När vi nu bygger nytt är vi väldigt måna om att boendeformerna ska blandas och att människor ska hitta sina nya hem utan sociala eller fysiska barriärer, säger Andreas Schönström (S), ordförande för tekniska nämnden i Malmö.

För att inte upprepa (S)ina misstag tvingar nu S i Malmö människor att bo och leva på ett sätt som ingen aldrig någonsin önskat eller bett om.

7 kommentarer:

  1. OT. Har just sett en oerhört stark och plågsam film. Hotel Mumbai, 2008 utförde islamistiska terrorister en rad attacker ler hela Bombay, med många föds och skadade i den över 4 timmar långa attacken. 9 av 10 terrorister dödades, och den tionde fick dödsstraff. Än är dom pakistanier som planerade attackerna fria. Jag vill stoppa islamiseringen av Sverige Nu. Våld och islam går inte att skilja åt.

    SvaraRadera
  2. Med många döda skulle det vara i min förra kommentar.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Huuu. Hoppas du kan sova gott efter den vedervärdiga sann-mardrömsupplevelsen.

      Radera
  3. Över 24 timmar ska det vara. Specialstyrkan fanns i New Dehli, 100 mil bort. Tittade just på stjärnhimlen, bl a starkt lysande mars i sydost. Balsam för själen att se på stjärnhimlen. Sv stjärnstoft är du kommen.

    SvaraRadera
  4. Andreas S borde skickas till ett svart hål. Där skulle han inkluderas och integrerad.

    SvaraRadera