onsdag 12 augusti 2020

Varsågoda: Nima Gholam Ali Pour, SD. Hatten av för en fullkomligt lysande politiker.


Nima Gholam Ali Pour, SD, verbaliserar det absolut självklara, som alla förväntas blunda för:
- "Intressant att efter alla dessa år så har man kommit på att vissa människor i Sverige är privilegierade på grund av sin hudfärg. Jag trodde de menade invandrare.
Om vi tar en titt på hur saker och ting verkligen ligger till så är det så att i Malmö stad så finns det ett mål från kommunens håll att andelen personal med utländsk bakgrund på alla nivåer ska motsvara andelen av den totala befolkningen.
Kommunen har en inkvoteringspolicy där målet är att höja andelen personal i Malmö stad som har utländsk bakgrund. Vem är privilegierad?

Skolpengen i Malmö stad är högre om eleven har utländsk bakgrund, och den blir ännu högre om eleven är nyanländ. Det har faktiskt resulterat i att skolor med alltför många etniskt svenska elever är underfinansierade. Vem är privilegierad?

För att inte tala om alla hittepå-jobb som kommuner i hela landet anordnar, för att invandrare utan utbildning ska få jobb: miljövärdar, brobyggare, trygghetsvärdar, bocoacher, demokratiambassadörer och alla invandrarföreningar som behöver projektledare.

Det finns massor av kompetenta invandrare i det här landet som tar den svåra vägen och verkligen förtjänar sitt uppehälle.
Men det finns också en enklare väg för den invandrare som är beredd att stödja rätt politiska åsikter och ha rätt "värdegrund". Kommunen, ABF, facket. Alla dörrar öppnar sig för den invandrare som skriker "Alla ska med".
Så frågan är, varför har vi invandrartäta områden där det bor fattigt folk, om vissa invandrare gynnas?

Först och främst, en person som anlände till Sverige igår har inte råd med en 10 miljoner kr villa, eller en 5 miljoner kr villa. Så alla nyanlända samlas i samma områden där det finns billiga hyresrätter. Så brukar det fungera. Det tar lång tid innan man gör en klassresa.

För det andra, en inkompetent person är alltid maktlös, även om man ger honom en titel och en lön. Om du har fått jobb inom äldreomsorgen i Malmö och inte kan svenska så kommer du inte komma någonstans i Sverige. Kompetens och kunskap ger riktig makt, inte jobb och titlar.

För det tredje, inkvotering lyfter inte någon grupp, den sänker gruppen. Den som verkligen förtjänar sin plats får också respekt från hela samhället. Den som inkvoteras anses vara inkompetent, därav inkvoteringen.

Att prata om vilka som är privilegierade och blanda in hudfärg i en diskussion om status och jobb, leder ingenstans. Det råder kompetensbrist i Sverige. Utbilda dig så kommer du fram. Utbilda dig så blir du verkligen privilegierad, oavsett vilken hudfärg eller kön du har."

6 kommentarer:

  1. Stort TACK! från Nettan

    SvaraRadera
  2. Vem fan har gett politikerna mandat att förändra mitt liv, mina barn och barnbarns liv. Att se till att Sverige islamisternas. Jag hatar dom ansvariga för detta förräderi.

    SvaraRadera
  3. "en inkompetent person är alltid maktlös".
    Verkligen?
    Se då på den svenska "regeringen". Makt att göra bort sig har de förvisso.
    Och Er.

    JJ

    SvaraRadera
  4. Folk sitter i öknen och ser på i-Phonen hur bra vi har det och att bara de kommer hit så får de det lika bra.

    Och svensken betalar ! För alla är ju lika värda. Blir de intalade. Och tror.

    Tjalle

    SvaraRadera
  5. Alexander Bard skrev samma sak om de svarta i USA. De och andra som har förmågor ska lyfta på aslet. Den som lyfter sig över gruppen lyfter också gruppen.
    Men de unga får inte bryta mot klanhövdingarnas absoluta mål att allt bestäms av de äldre. Traditoner och religion styr. Detta är orsaken till varför det ser ut som det gör i Mena-länder.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Om man vet det, konstaterar, ser med egna ögon, vilka länder som är barbariska, brutala, våldsamma och ociviliserade - varför vill öppna och fria länder villigt ha det likadant?????

      Radera