lördag 1 augusti 2020

Och någon tänker fortsätta rösta på de sju S-partierna?!

‎Hans Sandin‎ till Din kommande pension!

- Detta är vad Stefan Löfven tycker att du ska få i pension. Nu är det upp till dig!Jag uppmanar er alla att DELA detta inlägg!

En kvinnlig kommunalare får 23 000 kronor i lön, som är lika med den genomsnittliga lönen för denna grupp. I handen får hon 18 000 kronor när skatten är betald. När utbetalningen kommer till pensionen har hennes inkomst sjunkit till 13 600 kronor och i handen får hon "10 900" kronor. Det är över 7 000 kronor mindre än vad hon hade när hon arbetade. Även andra grupper som lärare, sjuksköterskor, undersköterskor och andra löper stor risk att bli fattigpensionärer på grund av ett vidrigt pensionssystem.Du kan få ännu mindre om du arbetat deltid - Om du blir arbetslös - Om du blir sjuk - Om du får en projektanställning genom arbetsförmedlingen - Om du blir sjukpensionär- Alltså inte ens 10 900 kronor, utan så lågt som "8000" kronor i pension. 

Ska man sedan räkna in den fruktade "Bromsen" att den slår till igen, som den har gjort tre gånger tidigare, vilket gör att man förlorar ännu mer pengar.

I beräkningarna ingår både den allmänna pensionen och den kompletterande avtalspensionen. Det är en dramatisk förändring som är mycket större än vad politikerna räknade med när de beslutade om det nya pensionssystemet för 20 år sedan. Hon får ut mindre än 40 procent av sin tidigare inkomst. Tänker du fortsätta att rösta på Stefan Löfven och för ytterligare försämrade pensioner?

Sedan man har konstaterat att Pensionssystemet har urholkat pensionerna med tusentals kronor i månaden, sedan 20 år tillbaka, så tycker Stefan Löfven och Allianspartierna att en ersättning på 600:- i månaden efter skatt 400:- ska räcka när det saknas minst 7000:- Men nu efter coronan har detta ändrats så nu tänker man i stället sänka pensionen.

Efter alla kostnadsökningar som varit får pensionärerna alltså ytterligare sänkt pension som är ett stort slag i ansiktet på pensionärerna. Men vad tänker du göra åt denna totalt vidriga syn på pensionerna som det inte går att leva av? Börja engagera dig nu innan du fyllt pensionsålder!

.......



Stefan Fahlander‎ till Nyhetsgruppen:


-"Stefan Löfvén skickar ut 142 miljoner/dag från Sverige
Det låter kanske otroligt, men det är faktiskt sant. 142 miljoner per dygn försvinner ut ur landet via svarta hålet Sida."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar