måndag 3 augusti 2020

Byfånelallandet i ankdamsghettot.

Efter det bestialiska gängdödandet, då ett barn blev ett tragiskt offer för skott i nacken, har det förts en hysterisk pseudodebatt, om huruvida barnet ens skulle vara  på en grymt otrygg plats kl 03.30, samt föräldrarnas eventuella ansvar. 

Andra tycker, som jag i princip tycker, att var och en har rätt att vistas fritt var som helst, när som helst, utan att behöva riskera att bli offer för brottslighet. 

Fast, det var en annan tid, i ett annat land. 

Idag lever vi med inbjudna dagliga massvåldtäkter, knivvåld, äldrerån, förnedringsrån, bilbränder osv, så det är knappt man vågar gå ut ens mitt på ljusa dan. Vid macken i Botkyrka vågar knappt ens polisen vara.

I avsaknad av statsminister, regering, opposition, polis, rättsstat, ja allt, så har vi kommit dit att det är vi, som själva måste  försöka skydda oss så gott det går. 

Jag var inne på Flashback och följde diskussionen, tidigt kom det upp ett slags giltig och tacksam förklaring till att flickan kanske var på den otrygga platsen i gryningen "för att hon var ute med hunden". 

Den gulliga tanken har nu anammats av expressenaktivisterna.


Tack, gode Gud tänker alla 80-procentarna, att det arma barnet bara var ute med hunden, jamen då kan ju alla godhetsmänniskor höja sina sina handhjärtan i luften och nynna sorgsna visor tillsammans. 

Lögner anpassade för den fina Sverigebilden. Som ingen i hela världen tror på längre - förutom 80procentarna.

Och då kommer alla ansvariga med regeringen  och dummedia i spetsen undan igen.

.... 

För alla som inte har hund vill jag berätta att en hund normalt går ut morgon, eftermiddag och kväll, och sover på natten. 

Vidare, när man går ut med hunden, då går man inte till Mac Donalds och macken, eftersom hundar inte får vistas där.


3 kommentarer:

  1. Håller med dig. För mig är det (var det) självklart att man kan röra sig var som helst, när som helst utan att bli skjuten.

    SvaraRadera
  2. Susanne Lslo har delat ett inlägg.
    7 tim
    Nu är jag trött på alla spekulationer i den här gruppen . Adriana , flickan som blev skjuten är en av min dotters närmare vänner . Vi sörjer något fruktansvärt ! . Ni ska veta att Adriana smet ut på sena kvällen när Hennes förälder somnat . Adriana tog hunden med sig för att inte väcka föräldern av skall och glädje när hon tänkte komma tillbaka på natten . Min dotters senaste sms till Adriana kan jag dela med mig på denna sida om ni vill. Där uppmanar min dotter med stora bokstäver till Adriana att gå hem. Men Adriana skriver att hon bara ska ”tagga” ner till Donken och äta innan hon ska ta bussen som går 03:00. Sedan har ni väl läst resten. Vems fel var det ? Adriana som är en tonåring som tror på en god värld och inte fattar föräldrarnas varningar ? Föräldrarna som tror hon ligger o sover ? Mannen som blev jagad och sprang emot henne , Mannens som jagade han som sprang för att skjuta mannen som sprang . Min dotter som borde väckt mig och sagt åt mig att Adriana är ute mitt i natten. Det är så många OM , men livet går inte i repris som en film . Går inte att backa bandet , spola tillbaka och göra en bättre repris , klippa bort , göra om handlingen . Den är som den är och vi närmaste sörjer. En mardröm att hon inte finns hos oss längre

    SvaraRadera
  3. Inte första gången en ungdom smitit ut mitt i natten.
    Men att hon blir mördad..............................

    SvaraRadera