måndag 6 juli 2020

Varför tror msm att hårdföra kriminella från andra kulturer, plötsligt är så hypersensitiva så de inte pallar sanningen?

Detta daltande måste ta ett slut.
Carl Lindstrand, FB: - ”Grupperingar”. ”Börjat slåss”. Som vore det ett handgemäng mellan buspojkar. Eufemismerna i rapporteringen om allt vanligare våldsbrott, på ständigt nya nivåer av hänsynslöshet, med etniska förtecken blir allt mer löjeväckande.
Varför kan inte svenska journalister, enkannerligen de genom de statliga mediebolagen statsanställda, rapportera sakligt om vad som sker i samhället? Hur skall man kunna komma tillrätta med det som förtigs?



Omni: ”En person greps för grov misshandel och fyra togs in för förhör efter ett stort bråk i Alingsås under söndagskvällen, rapporterar Sveriges Radio Göteborg.
– De har både kört på varandra och över varandra, sa polisens vakthavande befäl Morten Gunneng till radion vid 22-tiden.
Fyra personer med varierande skador ska ha fått föras till sjukhus, rapporterar TT. En person greps för grov misshandel och fyra togs in för förhör, skriver GP. Det är oklart hur många som som är inblandade i bråket, men det ska röra sig om två olika grupperingar som börjat slåss.”

1 kommentar:

  1. "det stora slagsmålet vid Tegelbacken" av Adolfsson.
    "lite" annorlunda...

    SvaraRadera