torsdag 9 juli 2020

Tucker Carlson trancherar demokraternas agendaskribent - varsågoda!

Längtar efter att få se svenska statsrapportörer, som Anders Lindberg, Lars Lindström och Peter Wolodarski, slicas i bitar och serveras så här elegant.

Tucker Carlson, Fox news:

-Tom Friedman har varit a kolumnist i New York Times i 25 år. Under detta kvarts-sekel har Friedman upphöjt banaliteter och kliché-månglande till ett slags konstart. Precis som Picasso, han förspiller ingenting.

Det finns inte en enda minimalt oviktig, men allmänt känd visdom, som flyter omkring i Washington eller New York City, som Tom Friedman inte har lyckats vispa ihop till en förhastad krönika.
Naturligvis är han avgudad av USAs styrande medelklass. De anser att han är briljant. De läser Tom Friedman i flock varje morgon, och de känner salig bekräftelse. 

Han är lika dum som de är. Här refererar jag till Friedmans kolumn i går morse, för den lär oss, utan tvekan, vad som komma skall. Och mycket snart.
I den kolumnen,uppmanar Friedman presidentkandidat Joe Biden att skippa alla debatter med president Trump. Som täckning för detta tillägger Friedman ett par korkade förbehåll.

Biden ska bara överväga att debattera, skriver Friedman, om Donald Trump släpper alla sina personliga skattedeklarationer sedan åratal tillbaka, och sedan dessutom går med på att ha journalister på scenen som kallat Trump den störste lögnaren i nutid. Annars, ingen debatt.

Det visar sig att  Tom Friedman inte är ett geni. Så, det är väldigt uppenbart vad som pågår här. Det här är den mest cyniska valstrategi som Amerikas folk någonsin ställts inför.

Göm kandidaten fram till valdagen, folket kan få veta vilken politik och administration efter valet, men fram tills dess , inga publika möten. Och Gode Gud - säg aldrig sanningen.

Så, kommer Bidens kampanjchefer ta till sig och lyssna på Tom Friedmans offentliga råd? Jamen självklart. 

De har inget annat val.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar