lördag 4 juli 2020

Sveriges mest begåvade politiker, Mattias Karlsson, är den ende som kan stoppa vålds- och maktvänsterns kulturkrig mot nationerna.

Det som vi tvingas leva med 24 timmar om dygnet, och som vi rasar över - den uppenbara hjärntvätten vi utsätts för, den förs med precision. Det är ingen i mediavänstern som döljer att deras syfte med propagandan är att ta makten över våra hjärnor. Först då kan de styra oss, och det är precis det som vi tvingas genomlida nu i forma av samhällsomstörtning.


SD:s stora plan: Ta tillbaka makten över kulturen från extremvänstern.

Utdrag ur SvD, ledare:

- Mattias Karlsson har redan förändrat svensk politik. 

-"Nu, med sin enmanstankesmedja, ska han flytta den ideologiska striden – från riksdagen till kulturen, medierna och universiteten. Och ska man tro hans meningsmotståndare kan han mycket väl lyckas.

I boken ”England and the Need for Nations” från 2004 lanserade den brittiske filosofen Roger Scruton begreppet oikofobi, som syftar på ett förakt för den egna kulturen, ens historia och ens land. Ett tillstånd som han menade präglar det postmoderna västerländska samhället, där det enda som värdesätts är det främmande.".......................

-"Vad gör ett politiskt djur när han börjar känna lukten av regeringsmakt? I det här läget kunde man tro att Mattias Karlsson skulle sitta och räkna på riksdagsmandat, skissa på reformlistor eller fördela ministerposter.

I stället har han gjort precis tvärtom. Han har lämnat uppdraget som gruppledare i riksdagen och tagit ett kliv bort från dagspolitiken, för att bilda en konservativ tankesmedja. Det kan tyckas märkligt, men enligt Karlsson är det en naturlig utveckling. Både för honom själv – och för partiet.

Allt handlar om hur man får verklig makt över samhällsutvecklingen. Som Mattias Karlsson ser det spelar det mindre roll vilka som styr i parlamentet än vilka som dominerar kulturen.

– Jag tror att kultur i en vidare mening i många avseenden styr politiken mer än vad politiken styr kulturen, säger han."


-"I den karlssonska historieskrivningen har vänstern bedrivit kulturkrig sedan 1968 och med hjälp av postmodern teori lyckats bryta ner den nationella gemenskapen och identiteten. Man har effektivt tagit kontroll över institution efter institution, medan borgerligheten passivt har tittat på. Varken 1980-talets nyliberalism eller den neokonservatism som följde brydde sig om sådant som universitet, medier och museer.
– Högern var totalt ointresserad av kultur och identitetsfrågor, vilket har gjort att vänstern har fått härja fritt i ett halvt sekel."
..............

Jenny Lindahl, V: -"Skulle SD få makt att genomföra sitt projekt skulle det kunna leda väldigt långt i att skifta vårt tänkande."

Hon  ger honom rätt i att kulturen kommer att bli det kommande decenniets viktigaste fråga:  ”Makten över mediepolitiken, den fria konstens villkor och folkbildningen inrymmer makten över tanken, och det är kring detta 2020-talets stora politiska strider kommer att stå. Det är inte en planhalva där man vinner en massa väljare, men det är en planhalva där man vinner eller förlorar det stora spelet.”


–  Ibland känner jag mig paranoid i de här frågorna. Men skulle SD få makt att genomföra sitt projekt skulle det kunna leda väldigt långt i att skifta vårt tänkande.

....................


-"I kristider definieras nationen, menar Karlsson, som spår ökade konflikter kring medborgarskap och rättigheter/skyldigheter. Han ser redan tecken på att kultur- och identitetsfrågorna är på väg att åter dominera politiken. Inte minst i sommarens Black Lives Matter-protester.

– Det är en form av kulturrevolution som pågår, där man vänder sig mot allt från marknadsekonomi till stora delar av västerlandets historia och ideal. Man vill nedmontera centrala institutioner som polisväsendet, det har eskalerat bortom kontroll", säger han.

.............................


Det är exakt så här den globala vänstern fungerar, så länge de har makten över folkets hjärnor, är allt fine, men akta er för fasicken om någon annan försöker befria folkets tankar.

En sak går inte att begripa. Varför är Mattias Karlsson så ensam?? Vi är 10 miljoner människor.

4 kommentarer:

  1. Jenny Lindahl är tyden mycket rädd at förlora makten över kulturen och tänkandet i landet?
    Undrar varför?
    Kan det bero på att hon och hennes medlöpare har besatt alla viktiga och inflytelserika poster inom kultur och media?

    SvaraRadera
  2. Kommer aldrig att rösta på sd så länge han är med i partiet

    SvaraRadera
    Svar
    1. Varsågod för att du kan yttra det fritt och rakt ut, bara sådär.

      Radera
    2. Var kommer de 10 miljonerna ifrån?

      Radera