onsdag 1 juli 2020

Sossarnas hutlösa stölder och fariseism måste synas. Vakna opposition!!


Jonas Andersson, SD på FB:
- Sent skall syndaren vakna... Den socialdemokratiska skamlösheten vet verkligen inga gränser.

Jag hajade till när jag såg Expressens nyhet om tankesmedjan Tidens (S) rapport om migrationspolitik. Jag satt och gapade ännu mer när jag såg livesändningen där rapporten presenterades och diskuterades av olika välkända sosse-profiler så som Lars Stjernqvist, Torbjörn Hållö, Mattias Irving, SSU:s vice ordförande etc.
Det är ju i stora delar en karbonkopia av Sverigedemokraternas problemformuleringar, politik, retorik och yrkanden! Vissa delar skulle kunna vara saxade från våra motioner.

I livesändningen sitter man sedan och berömmer rapporten för sitt nytänkande, och pratar allvarsamt om hur viktigt det är att kunna prata om migrationsfrågan i sak istället för att utgå från känsloargument.

En kommunalsosse säger med stort allvar ”Nån måste komma med de goda idéerna och jobba för det”. Kan det verkligen ha undgått henne och panelen att dessa idéer redan funnits på plats och jobbats för i Riksdagen i tio år nu, men stämplats som fascism och starten på 30-talet av Socialdemokraterna och deras stora tänkare Henrik Arnstad?


3 kommentarer:

 1. Sent skall syndaren vakna. Nästa steg är att sopa spåren under mattan.
  - FörSD gäller att vässa argument (synas och höras) för återvandring, förlust av svensk medborgarskap vid grova brott, utvisning av de som saknar uppehållstillstånd.

  SvaraRadera
 2. Samma innehåll som SD hade 2010 kopierar nu sossarna.
  Då var SD rasister och främlingsfientliga vilket medför att sossarna är i samma rasistfåra nu.
  Bra jobbat sossarna.

  SvaraRadera
 3. Gustav Fridolin anklagar "Socialdemokraterna och Moderaterna för att ”genomföra stora delar av SD:s politik åt dem”.

  Han kallar migrationskommittén ett politiskt självmord för Sveriges två största partier.

  ”M har bestämt att Ulf ska vara lika hård som Jimmie. Och S har bestämt att Stefan ska vara lika hård som Ulf,” skriver han i en debattartikel i Tidningen Syre." Sara Malm skrev i Expressen.
  - Hoppas Fridolin har rätt. Det har gått mer än 100 dagar sen Gustaf lämnade skolan.
  - Stanna vid din läst är mitt budskap till honom

  SvaraRadera