fredag 10 juli 2020

Kränkbarhetens mysterier.


En kvinna i 50-årsåldern åtalas vid Jönköpings tingsrätt för att ha förolämpat (?) en kvinna som jobbar på apotek för att hon bar slöja. Kunden påstås ha sagt att kvinnan vore vackrare utan slöja, och undrade om någon tvingat henne att ha på sig den.

I förhör med polisen har apotekaren sagt att hon kände sig mycket kränkt av påståendena och att hon började gråta.

Det sägs finnas flera anmälningsbenägna och godhetsbetvingade sanningsvittnen till händelsen och också en övervakningsfilm.
Jag gör mitt bästa för att verkligen försöka förstå.

Här har vi alltså en kvinna som flytt till vårt land? Som har varit utsatt för jordens grymmaste grymheter och krigsbarbari?

Och hon går sönder och rusar till polis och domstol för att en kund ställer två frågor om hennes i Sverige så ovanliga klädsel?

Vad händer egentligen när flyktingar passerar gränsen till Sverige, vad och varför drabbas de omedelbart av akuta överkränkbarhetssymptom? 

De som kämpade sig igenom glassplitter, svält, tortyr, fattigdom. lemlästning och dödade familjemedlemmar. 

Vad händer?


GP

3 kommentarer:

  1. Det är en del av islamister ingen. Där slöjan är en del. Jag blir kränkt varje gång jag ser en slöja, speciellt på små barn. Ännu värre när kvinnorna inte ens visar sina vackra ögon. Ayatholla Khomeini ler i sin himmel/helvete.

    SvaraRadera
  2. De är läraktiga de små liven. Bli kränkt = skadestånd.

    SvaraRadera
  3. Jag är glad att jag slipper se de flinande ansiktena på de där muslimerna . Bra att de spökar ut sig så att man ser vilka som är fienden.

    SvaraRadera