måndag 6 juli 2020

Jag vet inte hur många av er som följer Katerina Janousch, men hon är så viktig så här kommer läsning.



Katerina Janousch:

-"I ett dysfunktionellt, trasigt och laglöst land är det fotbollssupportrar som nu får göra jobbet när polisen är upptagen med att knäböja för kriminella och analysera huruvida det är korrekt värdegrund och regnbågsfärg på stringkalsongen de ska bära på sig i Prideparaden. För så illa har det blivit i Sverige, att statens våldsmonopol är såväl urblaskat som vingklippt.

Jag har alltid hejat på polisen och stått på deras sida men jag inser ju att alla bra snutar tvingas anpassa sig till den totalt förstörda polismyndighetens direktiv. Den som inte står ut slutar, den som säger ifrån lär omplaceras till förnedrande skrivbordsjobb i nån skrubb.

Var är alla riktiga män som kan sätta ner foten? Svaret är att de verkar finnas i de miljöer som traditionellt betraktas som inte helt rumsrena. Men detta är resultatet av en politik där man ska tvingas skämmas för att älska sitt land och vara nationell. Jag måste säga att jag hellre står på de här killarnas sida än på ett samhälle som koncentrerar sig på att jaga oliktänkande.

Vi har fått politisk förföjelse i Sverige där man kan bli kallad till polisförhör för en helt rimlig tweet, något som drabbade Alexander Bard nyligen (ja, det är sant). Jag ansluter mig hellre till Firman Boys än böjer på nacken åt vänsterliberala Sverigehatare som agerar i totalitär anda. Ja, jag kan rentav tänka mig att bli AIK-supporter tack vare att anhängarna står upp för Sverige."


KATERINAMAGASIN.SE
Hellre skyddad av AIK:s supportrar än ignorerad av ett vingklippt "våldsmonopol" | Katerina Magasin

2 kommentarer:

  1. Läser katerina varje dag!

    SvaraRadera
  2. Samma här. Både på Instagram och på sajten.
    Dgdf

    SvaraRadera