onsdag 15 juli 2020

Den svenske penisen har slaknat.


Bilden av den svenske mannen 2020: osäker, okåt och oförmögen att hålla erektionen uppe. Den ser dock ut att bekräftas av försäljningsstatistiken för potenshöjande medicin. Utskrivningarna av läkemedel som Viagra har ökat med över 50 procent på tio år.

Potensproblem, erektil dysfunktion, drabbar ofta patienter med hjärt- och kärlsjukdomar, prostatacancer eller diabetes, och följaktligen är män mellan 60 och 69 år de flitigaste nyttjarna av preparaten. Yngre män har sällan medicinska skäl till att inte kunna få erektion. Ändå är det hos dem som utskrivningarna ökar mest. Bland 15- till 24-åringar har de fördubblats.

Vad är det egentligen som händer med det svenska ståndet? 
Den vänsterextrema  militanta feminismen kom.  Och när alla unga kvinnor började hugga på, förinta och bryta ner - lustmörda  -svenska ¨jämställda män, så krympte männen. 

Precis som kvinnor skulle ha gjort i motsvarande krig. 

3 kommentarer:

  1. Med alla rabiata söndercurlade feminister och deras krav vette tusan om jag som 15 - 24-åring "hade fått till det" eller ens velat. Om jag och Zara Larsson var de sista människorna på jorden hade människosläktet dött ut. Hon tycker uppenbarligen själv att hon ser bra ut. Jag tycker att hon enbart ser korkad ut.

    SvaraRadera
  2. Symboliskt tolkar jag den blågula videosnuttar som Sverige. Det finns inget Manndom Mod Och Morska Män i landet.
    Nu finns samtyckeslagen och den gör kloka unga män både rädda och skräckslagna. För var går gränsen?
    Nu är jag ingen ung kåt man utan äldre erfaren så jag boller frågan vidare till de som inte kan.

    SvaraRadera
  3. Stämmer!
    Jag är ju i karantän i Finland.
    Bara svenskar kvar...

    JJ

    SvaraRadera