lördag 6 juni 2020

What do they want? -"Black power!!"

Klarna säljer sin själ för pengar. Opportunistisk trashmoral. Siemiatkowski har inte en susning om "alla former av rasism" och vad detta handlar om. Detta är ju tvärlöjligt. Vi har väl inte någon  enda liten fucking polisbrutalitet och rasism mot svarta i det här landet.

VAKNA KLARNA. 

Vem ska vinna- de fredliga eller de våldsamma?

POLISVÅLDET I USA Klarna donerar pengar till stöd för protestvågen i USA

Klarna-grundaren Sebastian Siemiatkowski sällar sig till raden av företagsledare som öppet tar ställning för protestvågen i USA och mot polisvåldet.

”Vi måste fördöma alla former av rasism. Det vi har sett går emot allt som vi som företag, och jag själv personligen, står för”, skriver han i ett blogginlägg på Klarnas hemsida.
Där framgår det att Klarna kommer donera pengar till organisationerna American Civil Liberties Union och The National Association for the Advancement of Colored People. Fintech-bolaget lovar även att matcha alla donationer som anställda gör.

BLOGG Siemiatkowski: Att vara tyst är att medverkawww.klarna.com
Klarna storsatsar på marknaden i USA

5 kommentarer:

  1. Patetiskt...Bojkotta skräpet och välj annat betalsätt om möjligt.
    Mvh,Tomas

    SvaraRadera
  2. Dom värsta rasisterna är islamisterna. Dom anser ju att vi som inte är islamister är otrogna. Och har rätt att tillgripa våld mot oss otrogna. Men våra makthavare tycker att det är rasism eller hets mot folkgrupp. Vem såg till att sprida att tystnad är lija med våld och att medverka. Och då syftar man enbart på en hudfärg, och islamisterna spelar med, egentligen styr dom.

    SvaraRadera
  3. Jag menade att våra makthavare blundar för islamisternas våld.

    SvaraRadera
  4. Denna man borde vara tyst. Han förgiftar genom att uttala sig.

    SvaraRadera