torsdag 4 juni 2020

Snart! Och Så småningom, ska allt bli så perfekt som det anstår världens malligaste, finaste och bästa land.

Hallengren: "Alla med misstänkt covid19 ska snart få testa sig gratis."

Regeringen vill (synd att deras vilja sitter i skogen och växer) att regionerna så småningom (så småningom....) erbjuder befolkningen i stort en sådan test mot vanlig patientavgift.– "Som ett av de första länderna (såklart, världsbästa supermakten!!!) erbjuder vi bred serologisk testning, säger Johan Carlson, generaldirektör för Folkhälsomyndigheten.

Det blir upp till regionerna att bestämma hur den bredare testningen ska arrangeras. Per Bolund (Ojjjjj, har han vaknat och kläckt ur sig nåt) nämner drive in-testning och möjlighet att beställa hem test-kit för egenprovtagning.

4 kommentarer:

  1. Det verkar som att pandemin startade i juni.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så är det för naiva. Klockan måste gå runt flera varv innan de fattar.

      Radera
  2. Räcker nog inte med klockan det måste till en almanacka med årtal

    SvaraRadera
  3. Nu är det, Fritt Fram, enligt Löfven. Han längtar bort, till sommarstugan, Bort från ansvaret som han delegerat.
    Tegnell meddelar att kina-smittan ger immunitet. Den som överlever får veta om han hade rätt. Svenska folket får nu röra på sig, men måste fortsatt iakttaga största möjliga försiktighet. Om en månad vet vi. Allt känns osäker för ingen tror på den feministiska regeringen och FHM's Lena lena eller lena Lena.

    Nu när vi svenskar inte är välkomma borta kom Löfvens smörjmedel Fritt Fram omgående. Ansvaret är ju fortfarande oförändrat. Det känns som morgonreklamen på teve. Först fuktkräm och sedan diskmedel för att rädda opinionssiffrorna.

    Såg ni inte reklamen var de annonserade produkterna Vagisan och Yes.

    SvaraRadera