lördag 6 juni 2020


Jag fick en smärre chock.

Manipulerings-SVT vill att vi ska känna sympati för muslimer, och tycka att dessa unga kvinnor är "fett vanliga", bara tjejer som svenska tjejer. Men när det kommer till frågan: - "Hade du kunnat dejta en kille som inte är muslim?" Då blir svaret Nej.




Och bland annat just där avslöjade dessa pladdrande och fnittrande förtryckta våp sig, de är inte alls som vi. De anser sig vara mycket bättre, de anser sig stå över alla kristna och andra religioner.

Men Sveriges MuslimTV skäms inte. Faktiskt, det enda de vill med sitt program att vi ickemuslimer ska underkasta oss, acceptera att vi är mindre värda och foga oss som lydigt underdåniga.

2 kommentarer:

  1. Mohammed, Allah eller vem det var - minns inte vem - har ju uttryckligen SAGT att muslimer är bättre än andra människor, så det är ju självklart att de här indoktrinerade idioterna VERKLIGEN TYCKER det! Det vore bra om svenskar, eller snarare icke-muslimer, tog reda på vad muslimerna menar med t.ex. "fred". Muslimer som säger att islam är en fredlig religion tror och tycker säkert det uppriktigt, det är bara det att deras definition av fred är väsensskild från den västerländska definitionen. För en muslim betyder "fred" att islam härskar. Det bryr sig inte svenskar om att ta reda på.

    SvaraRadera
  2. I förmiddags på Storgatan på en bänk satt en mamma med sin ca sexåriga dotter. Båda iförda slöja och mycket byltiga kläder, opassande på en liten tjej i sommarvärme. Båda var från Afrika. Khomeini bestämde ju den 7/3 1979 att kvinnorna i Iran skulle ha slöja. Nuvarande ayatholla förbjuder kvinnor att cykla, gör männen upphetsade, och det är destruktivt för kvinnors kyskhet. Vilket dravel, och förtryckande.

    SvaraRadera