måndag 29 juni 2020

Hans Thannerstigs bländande spaning om framtida konflikter i det skapade mångkultursexperimentet.


Utdrag ur THIS AIN’T THE SUMMER OF LOVE (29 Juni 2020)


-"Farbror Melker, varför badar du alltid med kläderna på?”


 Jag tänker på Tjorven när jag läser i mitt flöde om de senaste dagarnas hätska debatt med anledning av att en kvinna i abaya och hijab tagit sig ett dopp i havet tillsammans med sin shortsklädde man i Ystad.

En debattör lade ut en bild på det badande paret på sociala medier och frågade samtidigt retoriskt om detta var Qatar eller Saudiarabien. Nej Sverige 2020, besvarade hon själv sin egen fråga.

Reaktionerna lät inte vänta sig. Debattören anklagades för rasism, att vara en hora som borde dö i cancer och mängder av andra tillmälen som inte lämpar sig i tryck.

Det triggade i sin tur motreaktioner där den badande kvinnan ansågs vara ett tydligt förebud om hur islam håller på att ta över Sverige, att vi snart har sharialagar och att det är tid att bereda sig på att dö för att göra motstånd. Även från den sidan förekom mycket grova kommentarer som inte lämpar sig för tryck.

Till sist framstår Fredrik Reinfeldts citat om det nya spännande Sverige som oöverträffad svart humor.

Vad hela den sorgliga diskussionen bär övertydligt vittnesbörd om hur naiva politiker som Reinfeldt och Löfven skapat en veritabel krutdurk. Det här är inget kafferep, här ställs en grupp för vilka ”Saltkråkanidyllen” är helig mot en annan grupp som har helt andra värden heliga och om en badbild kan vara den tändande gnistan för ett så infekterat ordkrig på sociala medier, hur mycket krävs då för att det ska vara den tändande gnistan för något ännu värre?

 Om ni tycker jag överdriver de latenta spänningarna som bubblar under ytan i Sverige så läs själv lite kommentarer och kom på bättre tankar.

2 kommentarer:

  1. Det är oerhört deprimerande att Sverige snart är ett muslimskt kalifat. Dom ansvariga för det måste straffas.

    SvaraRadera
  2. Första steget blir att ta över badstränder och skapa stränder fria från hundar och kvinnor i bikini.

    SvaraRadera