tisdag 26 maj 2020

VAKNA SVENSK:- Det enda skydd vi behöver är mot statsmedierna och enpartistaten.


Mads Lundgaard, SD: 
- Nog behöver svensken bygga upp ett psykologiskt försvar efter decennier av "Fake news" initierat av Public service och socialdemokratin med passivt stöd från Alliansen.

Hen, Apatiska barn, Tredje kön, Sandviken, Kompetensregnet, Minskade våldet, Straff fungerar inte, Förnekande av hedersvåld, Vindkraften, FHM, Tiggeri råttan i Pizzan, Corona"strategin" m.m.
Finns det något de som borde veta bättre inte ljugit om?

Ett bra steg på vägen till att bygga upp ett psykologiskt försvar är att se till att detta missfoster aldrig blir av.

 

3 kommentarer:

 1. Dom där borde omedelbart skickas till ett svart hål. Passar bra eftersom dom bidragit till att satsningen på dom sk nyanlända utgör ett ekonomiskt svart hål.

  SvaraRadera
 2. Om de nyanlända ekonomiska svarta hål skriver Göteborgstidningen med anledning av att en moderat torskat.
  "En av kvinnorna berättar för GT att hon och en väninna kom med flyg från Rumänien i förra veckan och att de fått hyra lägenheten under förevändning att de skulle semestra och träffa familjen."
  - Trots stängda gränser anländer möjliga smittor med flyg. Snippor ska vara i karantän för att förhindra smittspridning bland snopparna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag utgår ifrån att INGEN , inte ens Löfvén, kan vara så fullkomligt pantade, så att detta händer. Därför MÅSTE det vara en del av deras ondskefulla plan. Om vi hade journalister kunde de ha frågat.

   Radera