lördag 23 maj 2020

Skellefteå Kommun har helt tappat allt vett och sans.


Jonas Andersson, SD: 

-"Naiviteten vet uppenbarligen inga gränser.Här är resterna av en illegal boplats för så kallade EU-migranter, eller med andra ord tiggare. Detta är i utkanten av mitt Skellefteå, men liknande läger finns förstås över hela Sverige. Bilvrak, husvagnsskelett, sopor och avskräde är spritt överallt i närheten.

Vad gör då Skellefteå Kommun åt detta svineri? Jagar man ansvariga med blåslampa för att driva in skadestånd för sanering? Har man satt upp en handlingsplan för att stänga möjligheterna för EU-tiggare? Samarbetar man med polisen för att lagföra utlänningar utan egen försörjning som bryter mot regler och lagar?

Nej, tvärtom. Skellefteå Kommun ansöker om bygglov för att med skattebetalarnas pengar permanenta gratis-campingen! Området ska saneras, bajamajor och sopsorteringskärl ska ställas dit så att vi kan få det europeiska trasproletariatet på plats igen.

Berätta gärna för mig om vad denna investering ska skänka Skellefteå-borna för vinster? Är det glädjen av att hälsas med ett ”Hej hej” vid ingången till ICA Maxi? Vad är så totalt värdelöst inom kommunal verksamhet att det kan prioriteras bort till förmån för detta?

Med tiggeriet följer förutom nedskräpning även allvarligare saker som människohandel, organiserad brottslighet, prostitution, utnyttjande, otrygghet. Detta vill alltså Skellefteå Kommun subventionera.

Det är banne mig skrämmande!"

1 kommentar: