söndag 17 maj 2020

När regeringen låter våra höga skatter rinna mellan fingrarna på dem.



SvD: 

-"Skjutningar och sprängningar fortsätter att drabba Sverige trots att coronapandemin har satt fokus på annat. Statistiken för januari till april visar att antalet skjutningar ökar, 98 jämfört med 81 under samma period ifjol, trots polisens och politikernas satsningar mot gängvåld. Den 3 maj sköts en man till döds i Göteborg, samma kväll blev en person skjuten inne på en restaurang mitt i centrala Stockholm.

De senaste årens uppmärksamhet kring kriminalitet har skapat en känsla av utsatthet och otrygghet hos många, det visar den senaste Nationella trygghetsundersökningen, NTU. Nästan en fjärdedel av befolkningen uppger att de tar en annan väg eller väljer ett annat sätt att resa av oro för att bli överfallen.


Precis som att du har din egen husläkare eller frisör så har du också din egen säkerhetskonsult."


Alla varningssignaler har snackats bort som rasism, de som varnat har konstant beskyllts för att svartmåla och fiska i grumliga vatten. Alltmedan Löfvén-ligan envetet målat upp sin fejk-Sverigebild.

 Så har det funkat i decennier i Sverige. 

 Först höjs skatten. Sedan blir tandvård något man får bekosta själv om man inte vill hamna sist i kön. Samma med pensionen, sjukförsäkringar, vårdboenden, privatskolor. Exakt likadant som I landet som alla sossar och kommunister föraktar så, USA.

Regeringen är oduglig på att få till ett tryggt och väl fungerande samhälle. Polisen kan inte lösa brott, våra domstolar dömer inte ut brott, och utvisningar kan aldrig ske - p.gr.a "humanitära"skäl. 

Om vi ska fortsätta att betala mer än hälften av allt vi tjänar och ändå bo kvar här, då måste vi betrakta skatten som en ren förlustaffär och själva börja köpa hem samhällets fd ansvar.

1 kommentar:

  1. Ett starkare samhälle, Ett tryggare Sverige Vem sa så?
    - Nja, tryggare kan ingen vara än Löfvens egen barnaskara.
    - Men för fan kavla upp armarna och jobba. Annars smäller det ....

    SvaraRadera