söndag 31 maj 2020

Hedenmo och Löfving sitter och kliar varandra på ryggen i Agenda. Svenska TVtittare har rätt att slippa åse den erbarmligt debila infantiliseringen.

Den här artikeln skrev PM Nilsson i Di, 22 december 2019. Jag kom att tänka på den ikväll efter Agenda. Polismyndigheten och speciellt Thornberg och Löfving behöver läsa den varje dag.
DI.SE
Rimfrost över landet

-"Tänk om årets rapportering om skjutningarna hade handlat om en svensk utlandsstyrka, låt oss säga i Afghanistan. Vi hade då nåtts av dagliga nyheter om beskjutning, faktiskt 316 skarpa incidenter under året fram till förra veckan."

......

Vilka slutsatser hade regering och opposition dragit då? Hade man framhärdat med att den svenska styrkan visst bidrog till fred och stabilitet, att offren var värda att ta i kampen för internationell säkerhet? Definitivt inte. 

Expressen hade publicerat daglig statistik över döda och skadade, föräldrarna till offren hade gjort sorgemarscher längs Drottninggatan och regeringen hade avbrutit insatsen för länge sedan.

Krigsmetaforen är vansklig när det gäller traditionella mord och dråp, men det vapenvåld som brutit ut i Sverige är av en annan och djupt skakande art. Den vanligtvis försiktige freds- och konfliktforskaren i Lund Wilhelm Agrell satte fingret på något väsentligt när han i september i SvD skrev att situationen liknar en ”inre väpnad konflikt” och att statens våldsmonopol ”inte längre finns”

2 kommentarer:

  1. Dag för en daglig presskonferens där man rapporterar all kriminalitet.

    SvaraRadera
  2. Konfliktforskaren har blivit klokare
    i takt med åren. Dessvärre saknar grupper både uppfostran och utbildning att förstå att konflikt inte löser problem.

    - Nu är följande mycket provocerande.
    Om gängen krigar om marknadsandelar vore det inte bättre att gäng #1 fick Plattan, gäng #2 fick Stureplan med närliggande krogar etcetera, mot licensavgifter av tillsynsmyndigheten Droghandelsministeriet. Magdalena blir glad över att äntligen den kriminella verksamheten då kan beskattas. Morgon behöver inte göra något, som vanligt.
    Hela den feministiska regeringen skuldbelägger missbrukaren, den vite mannen. *Gör de det med dem måste de också vara de som använder droger.
    Drogchefen blir en betydelsefull person som kan köpa sig en villa på Djursholm. När sedan hans egna barn haschar med vita barn inser han att det är bäst att byta business och bättre att sälja morötter.
    Ovanstående syftar till att underlätta integrationen eftersom det är synd om den som tvingas sälja knark och skjuta på sin olycksbådande.
    P.S. inspiration till förslaget kommer ifrån USA då förbudstidens illegala spritförsäljning blev ölet "Busch" som blev stort och två presidenter. Nu när Rimfrosten misslyckats kan det bli en Rinkebybo, Morotskungen, som blir statsminister om några decennier.
    Märk väl att jag då inte kommer att rösta på.kandidaten oavsett parti. Röstsedlar sänds inte till Six feet under or to heaven.

    SvaraRadera