onsdag 27 maj 2020

Anders Danielsson, lika sjukt oduglig och diktatorisk myndighetsmarodör som Dan Eliasson, kan hitta hur mycket otillbörlig informationspåverkan som helst.

På SVT, TV4, SR, aftonbladet, DN, regeringskansliet, myndigheterna och kanske främst FHM.

Medborgerlig Samling -

NY MYNDIGHET FÖR PSYKOLOGISKT FÖRSVAR

En ny myndighet för psykologiskt försvar bör inrättas. Myndigheten ska stödja medieföretag vad gäller att identifiera, analysera och möta otillbörlig informationspåverkan.

– Ändamålet med det psykologiska försvaret bör vara att värna det öppna och demokratiska samhället, den fria åsiktsbildningen samt Sveriges frihet och oberoende, säger utredaren Anders Danielsson.

Ännu en myndighet är det sista vi behöver. Vi vet mycket väl vad regeringen anser vara vilseledande information om svenska intressen - internt och externt, det vill säga, saker som är en del av debatten men som regeringen inte håller med om och helst slapp som en del av den. MED vill se en myndighetskommission med uppdraget att lägga ned och slå samman flera statliga myndigheter.


7 kommentarer:

  1. När den stora invasionen av nyanlända skedde 2015 så försvann Anders D. Då var han chef för migrationsverket, med enorma problem. Dök upp i Beirut och deltog i ett stadslopp, typ maraton. Vad gjorde han där egentligen. Han tycker att han är störst bäst och vackrast. Makten i Sverige attraherar såna nollor.

    SvaraRadera
  2. I Googleflödet (ETC) hittade jag dessa rader: "S-kistan är redo att sänkas i jorden. Skulle det här bli lag så är det helt enkelt slut med socialdemokratins trovärdighet som ett parti för de breda löntagarskarorna"
    - Nu är det Göran Greider som skriver i ETC. Jag borde bli rädd men om GG's profetia är gudsord då tar jag en prenumeration och vänder mig mot Jonas Sjöstedt och prisar den mysige kommunisten som begravde regeringen Löfven.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är mycket vapenskrammel. Men tomma tunnor......

      Radera
  3. En sån här myndighet borde väl passa Greider och Sjöstedt som handen i handsken. Vad kan dom ha ett invända mot det socialistiska kontrollsamhället?

    SvaraRadera
    Svar
    1. @00:38, Instämmer! Vi är skatteboskap och ingenting annat. I kinatid ökar förtroende för Löfven, hur sjukt kan det bli?

      Radera
  4. Ännu en sossenolla!!!!!!!!!

    SvaraRadera
  5. Ju längre tiden lider desto tydligare upplever jag att denna nazisociakommunistiska regerings enda uppgift, enligt partiledningen, är att skapa arbetstillfällen för innehavare av partiboken.

    SvaraRadera