fredag 10 april 2020

Vi visste redan i januari att Löfvén aldrig skulle se Coronan komma.

Löfven: Sverige har haft för dålig beredskap


Stefan Löfven medger att Sverige skulle kunna ha skyddat de äldre bättre. 

Min vän Lars, FB:

- "Samma vänster som kallade oss för ”coronahöger”, alarmister och amatör-epidemiologer. Som sa att vi måste lita på myndigheterna, vara tysta och inte sprida panik. De verkar stå bakom en prioriterings-policy med att äldre nu löper stor risk att slängas framför bussen."


SvD

4 kommentarer:

  1. Man har hela tiden pratat om att skydda 70-plussarna. Och så visar det sig att det är precis tvärtom, ganska typiskt politiker. Eller med andra ord, den som sa det var det.

    SvaraRadera
  2. Katie Hopkins har nu bytt sida och hyllar reservationslöst denna svenska S-regering! Snart finns inte många kvar att följa Du, K Janouch, Pat Condell, James Woods... eller har du några andra tips?

    SvaraRadera
  3. Ryssland har hjälpt corona-drabbade Italien med 14 transportflygplan, lastade med skyddsmateriel, 600 respiratorer och ett hundratal läkare/sköterskor. Man har också sänt hjälp till USA/NewYork (efter kontakt Putin/Trump) och till Serbien från sina stora beredskapslager. Men svenska regeringen och MSB har inte efterfrågat rysk hjälp, trots stora brister på olika sjukvårdsmateriel. Är det bättre då att låta patienter och personal smittas och dö??

    SvaraRadera
  4. Undrar var rosenbad har sina lager ?

    SvaraRadera