söndag 5 april 2020

Stoppa in Annie Lööf i flaskan igen - och sätt i korken. Hårt.


Annie Lööf (C) och Anders W Jonsson (C): -"Vi har noterat hur Moderaterna de senaste veckorna agerat ansvarsfullt och konstruktivt.

Därför vill vi att M bjuds in till gemensamma överläggningar med S, C, L och MP inför det nya ekonomiska krispaket som sannolikt kommer att behöva sättas in."

DN DEBATT 6/4.

Nu kommer värsta intrigmakerskan och langar ut sina slajmiga vassa klor efter Ulf Kristersson - för att JÖKen behöver majoritet. Och för att stoppa all opposition.

Notera att denna kvinna inte gör NÅGONTING utifrån altryuism eller välvilja . Bara, bara rent egoistiska skäl. 

Det finns bara ett svar, Ulf Kristersson. Ge henne ryggen och ett starkt nej, denna kvinna har skymfat dig och oss tillräckligt.


9 kommentarer:

 1. Hon är som en fästing.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mångfalt värre, som en Skallerorm med Coronavirus.

   //Gunnar

   Radera
 2. Skitkäring!!

  SvaraRadera
 3. Anders W är ersättaren. Låt det bli för evigt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Han är lindad runt Annie Lööfs lillfinger, precis som Björklund var. Och Kristersson. De sitter fast tills de blir befriade.

   Radera
  2. Vi har olika tänk. AW har hög utbildning, erfarenhet och en hög position. Han behöver inte politiken bortsett från att han vill göra skillnad och nu är han en hårsmån från målet. Han är lojal till sin överrock men medlemmarna borde snart se skillnaden för Annie har inte höjt stödet för Centern från mammaledigheten

   Radera
  3. Hög utbildning, erfarenhet och hög position hjälper föga i min värld om man är arrogant, oempatisk och en burdus jävel.;-)))

   Radera
 4. Rödskrikan borde ha dubbla munskydd.

  SvaraRadera