fredag 3 april 2020

Sparka ut hela den bluffande Coronaregeringen med statsmedierna och FHM.


Statsministern uppmanr alla svenskar - ställ in kvastarna i påsk!
Men.

Anders Karlsson:

--"Det dagliga flyget från Etiopien (grannland med Somalia) har satt spikrak kurs mot Arlanda. Det landar ca 6.00 (har landat) och ingen som kliver av kommer testas för Corona. Folkhälsomyndigheten tycker det tar för mycket resurser. Endast i de fall någon visar tydliga tecken på smitta kan de komma att testas. Men förmodligen inte då heller. Så för dessa blir det gräddfil rakt in i vårt överbelastade sjukhussystem. Vems vårdplats får de? Din? Din fars?. 

Hur fasen kan detta få fortsätta i ett stängt land. Varför ska jag vara duktig och följa rekomendationetna när bakdörren står vidöppen. Känner sån hopplöshet för detta land. Vart kan jag vända mig för att få svar. Vem kan lyfta detta vidare och kräva svar på detta vansinne? Om någon har tid, åk till Arlanda och dokumentera landstigningen.

Tidigare föreslog någon att det är fraktflyg. Jag testade boka resan och det gick utmärkt. Detta är persontransport.

2 kommentarer:

  1. Stefan L hyllas, för vad kan man undra. Ikväll är Anders Tegnell hos skalan, Carl Bildt också, Zara Larsson. Och Malena och Beata Ernman, den familjen är ofta med i tv. Skalan kan ju fråga varför det är så lätt för vissa att komma in i Sverige nu när gränsen är stängd.

    SvaraRadera
  2. Efter fyra (Iran Airlines) flyg från Teheran återfört turistande svenskar till Landvetter och Arlanda trodde jag att galenskapen var slut. Inte så Nicke som anser att hemkomna har full rätt att röra sig fritt och träffa olika i sin mångfald av okunskap.

    SvaraRadera