lördag 4 april 2020

Inte bara jag som känner mig helt förvirrad?


Tapani Juntunen, SD: 

-"Fyra av fem saknar symtom?
Om detta stämmer att fyra av fem saknar symtom, då måste man nog tänka om kring vilka rekommendationer man ger folk. Står vi dessutom utan möjlighet att testa i stor skala, då blir detta en kamp i blindo. Och en kamp vi redan nu kan säga att vi kommer förlora.Vi kan enbart förlänga förloppet, försöka undvika att vården kraschar helt.Det är också intressant att vi trots generellt goda kunskaper om virus, i fallet Coronaviruset, dessvärre vet så lite om viruset.

Det var först igår som Folkhälsomyndigheten ändrade sin syn kring huruvida Coronaviruset är smittsamt under inkubationstiden, tidigare påstod man att det inte var smittsamt under inkubationstiden. Nu menar Folkhälsomyndigheten tvärtom att viruset kan smitta under delar av inkubationstiden.

Är det så att fyra av fem saknar symtom, så skulle också det förklara varför viruset får sådan oerhörd spridning. Säger man också att de som uppvisar symtom ska stanna hemma så blir effekten att man tittar på den som hostar men inser inte att de fyra som tittar moraliskt uppmanade på den femte är allihopa bärare på samma virus."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar