måndag 23 mars 2020

Mitt hat mot reinfeldts massinvasion har inte längre några gränser.


Varje dag skjuts, sprängs, bränns, våldtas, barnrånas, välfärden och äldre bedras, knivskärningar, misshandel som det gjort varje dag sen mångkulturen infördes.

Jag har aldrig någonsin förstått varför Sverige låtsas som om vi skyddat flyktingar, s.k "asylsökanden" i flera decennier, varför vi bjudit in outbildade hela släkter till evig försörjning, och betalat allt för dem - utan att kräva ett iota i retur.

Detta har globalistpolitikerna och de överbetalda regimjournalisterna indoktrinerat fånar som Kjelle Bergqvistar/Gardellare/ och Ernmannare till att göra sig själva till hjärntvättarnas skrymtande sandwhichboys för.

Och de goda dum-dum-svenskarna har svalt hela betet, gått omkring och bröstat sig som ädla-extra-allt för att vi andra tvingas försörja månggifta arbetslösa med flera olika hushåll för resten av deras/våra liv.
 Idag igen. 16 bilar totalförstörda i bilbränder i StockholmPublicerad Fria Tider 23 mars 2020 kl 10.35. 

 All kriminalitet mot allt det svenska fortsätter med full kraft. Fast att hela vårt land och alla vi som bor här blöder sönder.
Då kommer den glödheta vreden över det politiskt grymma megalurendrejeriet.

............
Ikväll tittade jag på SVTs Fråga Doktorn, oron för Coronaviruset, och de svagaste i vårt samhälle. När professorn berättade om de som får det absolut svårast i dessa pandemitider är våra 75 000(!) undernärda(!) på äldreboenden och våra 350 000(!) fattigpensionärer som inte har råd(!) att äta näringsriktig mat.

Då var jag tvungen att sluta titta.

reinfeldtarna, annie-lööfarna, janne-björklundarna, MParna och varenda en av de ädla-extra-allt-idioterna kan gå och hänga sig.

5 kommentarer:

 1. Sverige i ett nötskal!!

  SvaraRadera
 2. Inget ont som inte har något gott i sig. Vi svenskar beskrivs ibland som fredsskadade. Det ligger något i det. Först när man utsatts för umbäranden står det klart vad som är viktigt eller ej. Coronaviruset har med önskad tydlighet visat hur Gretas värld skull gestalta sig. Bara det största knäppskallarna i den röd-gröna röran kan förlika sig med det speciellt med åtanke att klimathotet är en enda stor bluff.

  När sedan "Nisse i Hökarängen" och hans fru blir arbetslösa och tvingas leva på den yttersta marginalen samtidigt Ahmed med fru och åtta barn får 45 lax som han skickar hälften av till klanen i Långtbortistan kommer det att brista för honom totalt.

  Jag röstar därför för att vi skickar i retur alla som fått stanna utan att ha asylskäl, det vill säga dryga nittio procent.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Carina har som vanligt rätt. Att det en gång samhällsbärande partiets ledare läste sitt tal till nationen från telepromtorn berodde uteslutande på, för partiets bästa, att han inte skulle närvara Agenda som den store ledaren.

   @Argus, Nog med förslag. Sortera, isolera transportera.

   Radera
 3. Tänk om dessa skurkar eldat upp några tusen miljarder coronaviruset istället.

  SvaraRadera
  Svar
  1. "eldats upp tillsammans med" menade du?
   Bra ide.

   JJ

   Radera