tisdag 24 mars 2020

Landsfadern muttrar: -"Ta ert ansvar."

Hur tycker den store landsfadern att det ska gå till för den enskilde svensken?Om svar anhålles.



1. 20200318.  SL möter coronaviruset med att stänga framdörren för att skydda föraren. Påstigning bak och passagerarna uppmanas att sitta glest i bussen, med stora avstånd.

2. 20200323. SL ställer in trafiken på grund av färre passagerare. Bussarna var fullsmockade, passagerana stod 10 cm från varandras munnar och näsor. -"Det borde vara kriminellt att utsätta folk för den här risken, det är tvärtemot vad alla experter ger för råd", säger en resenär.


4 kommentarer:

  1. Imorse fick en man från MSB frågan om hur han ser på att bussarna i Stockholm är överfulla. Han passade frågan, han visste inget om det. Vilken lögn, det berodde på att han hade varit tvungen att rekommendera bil.

    SvaraRadera
  2. Sverige är en härlig komedi!
    Arma satar.
    Skönt att vara i (trolig) säkerhet i den bästa gamla svenska landsdelen...
    JJ

    SvaraRadera
  3. Sverige styrs av hjärndöda människor!!!!!

    SvaraRadera
  4. Bussarna i Sthlm är fullpackade pga att man glesat ut turerna pga coronaepidemin (hur man nu har tänkt till här) men massor av bussar finns i garagen och lediga bussförare tillgängliga och som vill arbeta men får inte. Förklaringen kanske är att kollektivtrafiken i Sthlms-området handhas på högsta nivå av regionrådet Tamsons (M), en av Reinfeldts kumpaner från tiden "öppna era hjärtan".

    SvaraRadera