torsdag 26 mars 2020

Ducka! Morgan Johansson dundrar på med massiv påverkanskampanj.


Säkerhetspolisen (Säpo) har presenterat en sammanfattning av det föregående verksamhetsåret. De menar att ”högerextremism” ökar medan hotet från islamistiska kretsar avtar. Begreppet högerextremism vidgas också till att innefatta bland annat antifeminism. 

SAMNYTT.SE  Säpo: Rasism och antifeminism hotar svensk demokrati - Samhällsnytt

bertil.jh kommenterar. Och jag håller med.

-"Känner mig helt mållös! Säpo chefen står i public service(oberoende) och intar de grövsta politiska åsikter utan några förbehåll. Med vilken rätt har han att uttala sig i politiska frågor?Jo, naturligtvis är det vänsterstyret med Morgan Johansson i spetsen som dikterar vad som kommer ur munnen på Säpo gubben. Men var finns motståndet mot att vi kommer att få en diktaturstat inom en snar framtid."

5 kommentarer:

 1. Var det Putin eller Kina som såg till att kaplan fick plats i regeringen. Hundratals är dom muslimska föreningar som tillsammans får hundratals miljoner i bidrag. Är det Kina och Ryssland som luggar bakom det.

  SvaraRadera
 2. Om man ska utgå efter vänsterns skala så torde Lars Bern och jag vara extremhöger då vi är libertarianer, det vill säga önska att staten inte lägger sig i allt. Fast jag är inte renlärig då jag anser att vissa saker borde kunna skötas bättre gemensamt och att andra saker blir bättre med både ett allmänt och ett privat alternativ.

  De som Friberg och Johansson åsyftar är därför inte högerextrema utan vänsterextrema. Nazism är som bekant tyska för nationalsocialism och fascismen grundades av en italiensk socialist så hur de kan få det till höger, liberalism, konservatism och nationalism, är för mig en gåta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lars Bern och du står för den unika rösten i Sverige, klokhetens och förnuftets röst. Ni behöver flera miljoner fler medlemmar.

   Radera
 3. Löfven och dvärgen strävar efter en diktatur efter nordkoreas modell i Sverige. Det ser man enklast att alla som inte tycker som dom plötsligt är högerextremister. Svenskarna har blivit parias i sitt eget land!!!!

  SvaraRadera
 4. Har vi någon säkerhetspolis i Sverige överhuvud taget?
  Nix!
  Lille Klas är den senaste modellen av megafon för röda
  faran i vårt land.
  Säpo är varken trovärdiga eller tillförlitliga.
  Håll i hatten!

  SvaraRadera