söndag 23 februari 2020

Vi måste vägra vara regeringspartiernas "integrationspolitiska verktyg"! NU.


Tapani Juntunen, SD:

- Alla blir integrationsverktyg
Inriktningen på svensk politik just nu är att alla kommer bli integrationspolitiska verktyg.

Din dotter som har bra betyg ska integrera Ali, som inte pratar så bra svenska. Din mamma på äldreboendet ska integrera Alis pappa som inte pratar någon svenska alls. Du själv ska integrera Alis mamma genom att betala in mer skatt så att hon kan få bidrag.

Din son blir misshandlad och nerpissad av Alis kusin - som för integrationens skull kommer få jobba ihop med sonen på Kommunen på sommarlovet.

Läs hela läsvärda artikeln på ARBETARBLADET.SE
Debatt – SD: Äldreomsorgen är inte en integrationsåtgärd 

3 kommentarer:

 1. Vi har Löfvens skitregering som hatar svenskar och är helt oförmögna att regera sverige. Löfven skyller ifrån sig på alla andra. Han lever i en drömvärld och tror att han är den store ledaren när han i själva verket är tottalt oduglig. Vänstern öser ut pengar på allt som har med invandring att göra och fattar inte ett piss om ekonomi. De förföljer alla som tycker emot.


  SvaraRadera
 2. Börjar pengarna ta slut för Löfvens regering eftersom svenskarna ska sköta integrationen. Man kan se när vänstern försvann från makten i Göteborg så fick staden en ekonomi i balans. Samma gäller för Sverige. Om Löfvens regering försvann skulle vi få ett mycket bättre Sverige med en ekonomi i balans. Vänstern har aldrig fattat ett piss om ekonomi utan öser ut pengar på allt möjligt skit.

  SvaraRadera
 3. Röstas det fram en sinnessjuk regering,
  blir kontentan sinnessjuk politik.
  Medlöpare till galenskapen finns det gott om.
  Fega människor är farliga individer.
  Tack & lov finns SD,vårt hopp i nöden.
  Heja SD!!!!!!!!!!!!

  SvaraRadera