torsdag 13 februari 2020

Sonen, 16 år, rånar, misshandlar, förnedrar och pissar på ung "svennehurra".

Föräldraansvar.

Efter 6 år i Sverige, inte ett ord svenska. 

SVT play (01.02 in i klippet) visar ett föräldrapar som säger sig ha gjort allt för sin 16-årige son. De säger att ekonomin är god, sonen får det han behöver, pappan på arabiska:

- "Min son får märkesmobil och märkesskor  för att han inte ska snegla på andras saker. Han fick kort av mig för att äta. Han har månadspeng, och när han behöver mer swishar jag eller hans mamma. Inget fattas honom." 

Jag får kalla kårar på hela ryggen. 

Familjen och sonen har i Sverige fått ett liv som andra krigsutsatta i gigantiska flyktingläger bara kan se sig i himlen efter - och trots att "inget fattas honom" - så driver han runt och hatar svennehurror så starkt och intensivt så han är beredd att plåga livet av jämnåriga barn just for the fun of it. 

Sveriges barn är mycket illa ute. 

Och ingen av Löfvén, Damberg eller Johansson har en susning om hur man stoppar denna svenskförföjelse och svenskförintelse.

4 kommentarer:

  1. Dom gillar inte oss, oavsett hur mycket dom får. Det är samma med både andra och tredje generationens invandrare, i synnerhet muslimerna, som tycker att vi är otrogna. Det är katastrofalt, snart lever vi i ett muslimskt kalifat.

    SvaraRadera
  2. Vad som saknas honom är föräldrar som talar språket och
    anpassat sig i samhället efter svenska seder ock klädsel.Jag säger inte att det är hela förklaringen. men en del av det. De kommer aldrig bli en del i samhället innan de accepterat de normer och värderingar som råder eller i varje fall har rått. Vem betalar kan man fråga sig. Utanförskapet och hatet har en förklaring eller flera men man ska börja med föräldrarna.Kan eller vill de inte anpassa sig så är de orsaken till vad deras barn gör.
    Dgdf
    Arma svenska barn och ungdomar. De får skörda vad våra politker sått...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Deras goda ekonomi väcker frågor. Det finns ingen ickesvenskspråkig deltidsarbetande som kan ge sina fem barn allt de vill ha i märkesvaror och swish-pengar. Socioekonomiska faktorer tycks falla helt som argument.

      Radera
  3. Kort för att äta? Äter inte hemma alltså?

    SvaraRadera