måndag 17 februari 2020

Rektorn i Skurup, Mattias Liedholm, står på islamisternas och fundamentalisternas sida. Ersätt Liedholm med en rektor som står upp för alla barns rättigheter.

I december fattade kommunfullmäktige i Skurup beslutet att förbjuda slöjor i kommunens skolor. Anledningen är att Sverige är ett sekulärt samhälle, våra barn måste slippa tvingas in i religiösa tvång åtminstone utanför hemmet.

Men nu säger rektor Mattias Liedholm, inte utan stolthet i rösten, att när slöjförbudet kom var det fem barn på Prästmosseskolan i Skurup som bar slöja. -"Nu är antalet uppe i tjugo elever"

– Jag tror att det beror på att eleverna vill visa att ingen ska bestämma över vad de har på sig, säger rektor Mattias Liedholm. 

 Mattias Liedholm, du tror att eleverna vill visa att "ingen ska bestämma över vad de har på sig", och ändå är det detta du hyllar så innerligt - att deras föräldrars religion och deras pappas ickeförhandlingsbara påbud ska bestämma vad flickorna har på sig. 

När du nu jublar över att dina flickor blivit många fler och glatt trotsar svensk lag, ber jag dig reflektera över din roll i skolan, vad är din arbetsbeskrivning?  

Reflektera också över VEM som står bakom ökningen av slöjor i din skola, fundera på om flickorna i din skola helt enkelt bara är offer för islamaktivism, och sitter nu riktigt i klistret du skapat för dem. 

Byt jobb, Mattias Liedholm - för alla barns skull.

1 kommentar:

  1. Denna idiot kan ju fira lite extra den 7/3, då är det 41 år sen Khomeini beslöt att kvinnorna i Iran skulle ha slöja. Passande nog dagen innan internationella kvinnodagen.

    SvaraRadera