fredag 14 februari 2020

Psst, polisen - det här med dagliga våldtäkter, gängvåldtäkter, tortyrvåldtäkter, barnvåldtäkter.....!!!



-"41 personer fast för sexköp i StockholmPLUS Razzia på Södermalm."


5 kommentarer:

  1. Ibland har polisen resurser.

    SvaraRadera
    Svar
    1. De tycker säkert de förtjänar medaljer.

      Radera
  2. Till förövarnas fördel kan sägas att dom betalar för sexet i motsats till våldtäktsmännen här i Sverige.

    SvaraRadera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  4. Båda problem kan lösas synnerligen enkelt. Visserligen med ett visst CoV-hinder för omgående leverans. Det finns för export till förövare och behövare sexdockor med olika utseende och behag. Med en "bonussexus" från regeringen kan de sköna utrustas med språkigenkänningsprogram så att de behövande får behoven tillfredsställda även för de som inte lärt och förstår SFi-kursens "Se men inte röra"

    För de ekonomiskt sinnande, inte syndande öppnar sig potentiella rörelsevinster med att öppna offentliga behovsklubbar, jmf gamla fula bastulokaler, som kan tillfredsställa alla olika etniciteter oavsett hudfärg och religion. Några svinklubbar kommer inte vara lönsamma då blir obesökta av religiösa skäl. Det enda problemet som återstår för regeringen är att komma till rätta med är utnyttjandet av de stackars baaarnen. Dockor måste finnas i androgyna varianter.

    För Linda och andra vemuppar finns det redan enkla och billiga hjälpmedel, då de som politiker ska göra sina väljare nöjda och glada, först då förtjänar de att bli tillfredsställda. Hur ingår i den politiska integriteten och saknar intresse när vi ska lägga våra röster. Då gäller det att få potenta politiker som levererar, ingen impotent ledare.

    Avslutningsvis finns det oanade möjligheter för polisen att få fast brottslingar och ogärningsmän genom att bygga in igenkännings- och dnaspårningsprogram i den centrala enheten. Nu hoppas jag att regeringarna (s- mp lär var på väg ut) och entrepenörer tar till sig mitt förslag.

    Någon avkasting förväntas inte, utan jag är nöjd och glad med damen bredvid. Om än något trött dagen efter Alla Hjärtans Dag.

    SvaraRadera