onsdag 19 februari 2020

Palmeåklagaren leker blindbock.

 Efter 34 år släpper Palmeåklagaren upp en wild and crazy testballong till det hukande ickeskandinaviska folket i det sargade okulturella landet, ty om 5 månader tänker han avslöja för hela den storögda omvärlden vem den gäckande Palmemördaren är. 

Kanske tror han att vi så här långt efter kommer att fyllas av hopp om att polis- och rättssamhället trots allt funkar. Kanske vill han ge oss arma satar en strimma av tillit och förväntan. -"Det må ta tid, men vänta bara - slutet gott allting gott!"

Palmeåklagaren plirar finurligt i TV-kameran och säger att han inte alls svarar på några frågor och att han minsann inte tänker ge oss några ledtrådar. 

Svenska publicservicetittare lägger luttrat sina pannor i djupa veck, och fnular på om detta är ett nytt nordkoreanskt trick att få oss att i takt marschera rakt över stupet i ett gemensamt självmord. 

Eller om det är en ny rolig obligatorisk hitta-nålen-i-höstacken-lek eller bara en mellanakt i nån mångfaldsmellofinal.

5 kommentarer:

  1. Sabla trams! Varför kan de inte erkänna att de vet vem mördaren är men att de aldrig tänker avslöja honom. Zionisteliten gnuggar förtjust sina händer.

    SvaraRadera
  2. ej antisemit2020-02-20 09:03

    Zionisteliten - antisemitiskt dravel!

    SvaraRadera
  3. Det har aldrig varit meningen att Palme mordet eftersom
    den varit totalt urusel. Den bäste åklagaren KG Svensson och bäste mordutredaren Otto Andersson inte fick vara med för då kunde mordet ha klarats upp. Holmer gjorde sig till ansvarig för utredningen utan kompetens. Polisen har svamlat under 34 år. Lägg ner utredningen omedelbart!!!!!

    SvaraRadera
  4. Vilket land vi lever i. Vår stadsminister tar en promenad på stan och mördas, och mördaren fångas aldrig.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Stämmer.
      Men
      Det väsentliga är ju att herr Knieriem är tot.
      Och har förblivit det.
      Tack och lov...

      Jungman Jansson

      Radera