tisdag 25 februari 2020

"Maurice P." körde med högsta fart in ett karnevalståg fullt med små barn. 50 skadade.


Efter att "Maurice P." igår med rasande fart körde rakt in i ett karnevalståg med många glada och firande, varav många barn, blev minst 50 personer träffade och skadade.

Efter dådet stormade polisen den 29-årige Maurice P. s bostad.

Polisen släppte sen uppgifterna att denna våldsman är tysk medborgare, vilket inte säger någonting. Vidare att han var känd av polisen sen tidigare och inte var påverkad av alkohol vid attacken.

Lägenheten spärrades av, men några bevis eller någon klarhet i motiv har inte framkommit. Också 29-åringens mor/farmors hus genomsöktes. 

Punkt. 

Lite annat var det när en "högerextremist" sköt rakt in i en bar och dödade 7 oskyldiga offer i Hanau. På två röda sekunder printade man ut namnet Tobias Rathjen, och visste att det var en högerextrem terrorist. Trots att han bevisligen också levde bland tomtar, troll och utomjordingar och kunde läsa satanisters tankar. 

Men här i Volksmarsen får vi bara veta åldern och ett snitsigt alias - inget mer.  Fast att ett dygn har passerat. Jag har googlat över hela nätet men inte hittat mer, i Sverige nämner man inte ens att den den gripne har ett namn "Maurice P." Eller snarare ett förnamn. Om polisen hade tittat på namnskylten när de stormade lägenheten kunde de ha uppfattat efternamnet också.

Det verkar som MSM vill få oss att sakta glömma denna bestialiska terrorakten i Volksmarsen.



RTL HESSEN

2 kommentarer:

  1. Media verkar ha gamla pravda som förebild. Eller media i DDR.

    SvaraRadera