fredag 28 februari 2020

Jag har fått ett blogginlägg borttaget och straffas av Google för att jag nämnde samma namn som sydsvenskan gjorde i artikeln.

PS!!! VAR SNÄLLA OCH VAR LIKA STÄDADE I KOMMENTARERNA SOM ALLTID.


Mitt blogginlägg från TISDAG 8 JANUARI 2019:

-Staffanstorp går i täten för att försöka göra Sverige fantastiskt igen!
Det politiska styret i Staffanstorp vill slopa möjligheten att välja ett annat köttalternativ för den som inte äter gris som är normalt i svensk kultur. – "Initiativet är av ekonomiska skäl, vi tycker att det finns ett vegetariskt alternativ redan", säger utbildningsnämndens ordförande Åsa Ekstrand.


"Personen som har anmält mig"-  (jag har idag bytt ut namnet) -  har två söner i Staffanstorp som inte äter gris av religiösa skäl.– "Jag tycker det är trist, de känner sig lite utpekade, initiativet sänder signaler om att alla inte är lika välkomna i Staffanstorp.– Man har inte toleransen för att folk har olika kulturer eller religioner."Nu planerar hennes söner, och några av de andra barnen, att protestera mot politikernas planer.

Att initiativet skulle sända signaler om att alla religioner inte är lika välkomna håller inte Åsa Ekstrand med om.– "Nej, det finns ju fler än muslimer som inte äter gris och beslutet gäller ju även dem. Och det vegetariska alternativet kan ju alla äta."Yes! Yes! Yes! Låt oss äntligen resa oss ur de ömkliga och fasansfulla kränkthetsåren, låt oss stå upp för det som är vi, det som är vårt gudabenådade Sverige. Tack, Staffanstorp.Om det som vi och vårt land representerar, gör att hitflyttade väljer att känna sig utpekade och ovälkomna så är det deras problem att jobba med. Inte vårt. Aldrig vårt.

Upplagd av Carina-Fina kl. 20:54

3 kommentarer:Argus2019-01-08 23:01Jag måste erkänna, mitt favoritfläskkött kommer från vår sydliga granne och historiska ärkefiende; "Den gode smag kommer ikke af sig selv".

Carina-Fina2019-01-09 11:56Det rinner till! Dansk fläskesteg med spröd svål!!!!


Elisabeth2019-01-09 19:14Kotletter kryddade med chiliflakes och stekta i smör. Spröd svål har jag aldrig ätit, det var något nytt.
...................................................................

På grund av detta "brott", att ha publicerat ett namn i artikeln på exakt samma sätt som i artikel som sydsvenskan, straffar Google mig. Uppenbarligen på begäran av enskild, och utan att jag fått yttra mig. Detta är mycket illavarslande för framtiden, personer som inte gillar det du skriver kan  berått skada hela din verksamhet.



Message type
Search Console
Meddelande om borttagning från Google Sök enligt sekretessregler i europeiska dataskyddslagen.

Till den webbansvariga för http://soldatmamma.blogspot.com/:

På grund av en begäran enligt europeiska dataskyddslagen kan Google inte längre visa en eller flera sidor på din webbplats i Googles sökresultat. Detta berör bara svar på vissa sökfrågor efter namn eller andra personligt identifierande uppgifter som kan förekomma på dina sidor. Bara resultat på europeiska versioner av Google berörs. Du behöver inte göra någonting.
Viktigt att känna till:

Sidorna har inte blockerats helt från våra sökresultat.
De har bara blockerats vid vissa sökningar efter namn i europeiska versioner av Google Sök. Sidorna visas fortfarande för andra sökfrågor.
Vi avslöjar inte vilka sökfrågor som påverkas.

I många fall gäller inte de berörda sökfrågorna namnet på någon person som nämns på en framträdande plats på sidan.
Det kan vara ett namn som bara visas i ett kommentarsfält.

5 kommentarer:

  1. Stasi har fått efterföljare.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kategorin av cencurstrypare är ständigt densamma.

      Radera
    2. "den är ej värd ett handlag av en vän som inte tio önska att se stenad".
      Herr Heidenstam stod för det citatet.

      Jungman Jansson

      Radera
  2. Det tog dem dryga året? Desperationen att "sätta dit" avvikare från PK-linjen måste vara total.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Viktig grejjer. Vi är rätt rökta.

      Radera