söndag 16 februari 2020

För att rädda Sverige. 1. Bort med alla förnekande lögnhalsar och skurkar.50 bilar har stuckits i eld i Umeå inatt.

Kommentar från FB: 

-"Vilken är sannolikheten att ett flertal bilar brinner vid två tillfällen under en period av två veckor med ett avstånd från varandra med två km. Ni alla som har matte F,G,H,I,J,K,L... "

Fråga Anders Lindberg.

VK:s fotograf Torbjörn Jakobsson har varit på plats på Mariehem.

Klok Nima Dervish på FB om vad som gått åt H: 

-"Det finns många skäl, men ETT av dem är politiker, journalister och debattörer som konstruerade följande livsfarliga tankar och presenterade den som sanningar:

– Om du gör andra illa så är det också synd om dig.

– Om du gör andra illa så är det inte främst ditt ansvar utan även "samhällets" och de nebulösa strukturernas fel.

– Om du gör andra illa så är det urskuldat och rättfärdigat av ditt "utanförskap" och din "desperation" och "otrygghet" i världens mest inkluderande, rättvisa och säkra land."

7 kommentarer:

 1. Skitour som pågår just nu tillåter bara tåg som transportmedel. För att bekämpa koldioxidutsläppen. Men Kläbo som har ont i ett finger Har fått tillstånd att åka bil hem till Norge för behandling, för att sen återvända till Åre där nästa etapp går. Skidsäsongen avslutas i Kanada och USA, undrar hur dom ska ta sig dit. Eller ska alla vasaloppsåkare åka tåg. Miljöpartister tycker nog att det är bra att så många bilar brann i Umeå. Dom vill ju ha bort bilarna och flyget, utom regeringsplanet.

  SvaraRadera
 2. Vad tycker miljömupparna om de farliga gaserna som bolmar ut när deras förhatliga bilar brinner? Inverkar inte bildäckseldning som sker nästan dagligen i Palestina på de farliga utsläppen? Nej nej det är BARA vi svenskar som ska rädda världen och vi är ju såå ''lyckliga'' som har heliga Greta!

  SvaraRadera
 3. Censur SVT har ingen notis om detta?

  SvaraRadera
 4. Det finns 2 st regeringsplan nu. Det tredje gick ej att sälja så det skrotades. Bra affärer med andras pengar !

  SvaraRadera
 5. Jävla svammel!!!

  SvaraRadera
 6. Att det eldas bilar flera gånger i veckan ser du när bilförsäkringen skall betalas. Så svt upplyser ej om detta numera.
  s

  SvaraRadera
  Svar
  1. De här människorna kommer bara med extrema kostnader.

   Radera