torsdag 20 februari 2020

Det är skam och outhärdligt oförlåtligt att som globalistvänstern lägga politiska värderingar på fel offer och rätt offer.

Idag mycket hårda ord från kanslerin Merkel i media: 

 "Rasism är ett gift." "Hat är ett gift."

I


Men de, vars söner, döttrar och älskade dödades när en terrorist körde en stulen lastbil rakt in i en julmarknad 2016, hörde inte ett sorgens ord från Angela Merkel. 

Istället fick de överlevande till de 12 offren efter ett år, räkningar för identifieringen av kropparna samt hot om repressalier från kronofogden. 

Anhöriga fick en oansenlig kompensation, men inte ett offentligt beklagande eller kondoleanser från Angela Merkel. Hon svek dem skriver familjemedlemmar till de döda, som i ett öppet brev i Der Spiegel  anklagar Kanslerin för politisk "medveten passivitet" och för att inte ha sträckt ut en hand till de drabbade. 

-"Du har misslyckats med att sörja våra döda med oss, vi anser därför att du brister i respekt, anständighet och menar att det är ett medvetet ett val du gjort, när du avstår från att kungöra och delta i förlusten av våra nära och kära i ett terrordåd."

Länk

5 kommentarer:

 1. Merkel är själv en av dom som släppt in miljoner muslimer, som hatar dom otrogna.

  SvaraRadera
 2. Angela och Stefan är lika goda kålsupare som slurpar i sig allt sorts skräp.

  SvaraRadera
 3. Donnan är ju en prästdotter från Östtyskland!
  Vad begären I?
  Var är Lars Å??

  Jungman Jansson

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förvisso faller herrens tjänare långt från kärlekens gud. Se på Antje med Gud är större's apostel. Sen har vi prästens son Jonas som valde den röda marxistiska guden.

   Radera
 4. Djävulska politiker är ett mycket farligt gift!
  !!!!!!!!!!!!!!!!

  SvaraRadera