lördag 25 januari 2020

Vågar inte tänka på om det skulle hända i Sverige.

Tänk med våra sjukhus i stabsläge, världens dyraste Karloinska som tog evigheter att INTE färdigställa, utbränd och utmattad personal överallt, cancerpatienter som sover ovanpå varandra på toaletterna, "olika grupper anhöriga" som slåss mot sjuksköterskor och läkare. Och våra politiker som aldrig sett nåt komma. Vi hade varit döda första dan allihopa. 


Utom politikerna som flytt i sina privatplan.
Miljoner kineser isoleras för att stoppa virus. Över 50 miljoner människor i Kina påverkas nu av det reseförbud och de begränsningar i vardagen som införts i samband med virusutbrottet.
"Australia's Been Asked to Make a Coronavirus Vaccine at 'Unprecedented Speed'"https://www.sciencealert.com/australian-scientists-asked...
SCIENCEALERT.COM

7 kommentarer:

 1. Virus, arvsmassans sjörövare, är inte att leka med. Min mamma hade spanska sjukan 1918, hon var fem år. Hennes kompis, som var sex år avled efter tio dagar. Mamma fick kroniska skador på lungor och stämband, hade det i nästan 80 år. I Sverige dog ca 40000. Viruset var fågelinfluensa, smittade via grisarna människorna. Spreds över hela världen, meiian 50 och 100 miljoner avled. Viruset angrep lungorna, vissa dog efter 10 timmar, blåa i ansiktet pga syrebrist. Detta virus gav från början vanlig influensa. Sen muterade det och blev mycket aggressivt. Här är det bra om man i tid ser det komma.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oerhörda tragedier, stackars din mamma och er alla. Ja, det här är fasansfullt skrämmande och oroande, det kan i tanken drabba miljoner. Kina är så tättbefolkat och de är så många. Usch.

   Radera
 2. Den första världspopulationsminskande pandemin?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mrs Google kunde svara på att den bakteririella digerdöden kan ha reducerat Europas befolkning med 50 %. Smittan tog ca tio år att nå hit från Kina. Idag flygtiden med Chine Airlines.

   Radera
  2. Digerdöden var inte särskillt potent i jämförelse med andra pandemier. Och den kom via Mongolernas folkomflyttningar. Bortse från alla myter. Digerdöden varade faktiskt under 100 år med regionala utbrott här och var under ytterligare 100 år. M a o märktes det inte tydligt bland befolkningarna att pandemin pågick. Lokalt i en by kunde den slå till med massor av döda momentant, medan grannbyar inte märkte något - DÅ! Under pandemins varaktighet hann Europa samtidigt med att reproducera stora delar av förlusterna i liv.

   Den hårdast drabbande pandemi som är känd startades av Européer som nådde Brasiliens östkust ca 1500. Där mötte de urinvånare som var ättlingar till Australiska Aboriguinér, vilka inte träffat några Denisovaner för ca 75000 år sedan och saknade väsentlig imunitét för en massa bakterier/virus som börjat spridas p g a människans expansion. Inom 100 år, d v s då Européerna flyttade över kusternas bergskedjor västerut, så var av 20-40 miljoner 99,9% döda. Detta gör t ex digerdöden till en mild västanfläkt. Kvar är nu bara en massa arkeologi efter dem. Samt Amazonas regnskogar , som de till stor del PLANTERADE!

   Radera
 3. Helt enligt Agenda 2021/2030.

  Om mänsklighetens äkta vetenskapsmän hade fått göra analysen, så skulle de bekräfta att ALLA de pandemier som drabbat mänskligheten genom tiderna hör samman med stora folkomflyttningar. Så var det när Neanderthalarna mötte Sapiens, Så var det när hästfolken från öster ca 5000 f kr mötte Europas befolkningar, så var det när Mongolerna erövrade Eurasien Digerdöden, Så var det när Européiska kolonisatörer mötte Amazonas 20-40 miljoner urinvånare, så blev det vid WW1 när massor av människor förflyttade sig Spanska Sjukan), så har det varit sedan WW2 med polio, influensor, ebola etc (men nu har medecinsk teknik kunnat framställa vacciner och vårdtekniken har utvecklats!

  Hoten om pandemier typ coronaviruset blir nu en möjlighet för globalisterna att ånya skapa ett snabbframställt vaccin, som INTE testas grundligt, och på nytt skadar mer än det hjälper - alla minns väl hur det gick till när vaccinet mot fågelinfluensa släpptes. Var skadeverkningarna en repetition om vad globalismen eg ville göra?

  En sak är säker. Ju mer migranter Europa tar in desto högre sannolikhet att Europa blir epicentrum för nästa stora pandemi. Och t ex Spanska Sjukan, Digerdöden etc var bara skitsaker i jämförelse med vad som kan komma. Är mänskligheten beredd?

  SvaraRadera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera