lördag 18 januari 2020

Skandinaviens jämställda demokratier dödas av islam.



Livsfarlig kjærlighet
OSLO TINGsRÄTT För några norska ungdomer är det förenat med livsfara att bli förälskad. Storebröderna vaktar sina systrar - för flickorna tvingas bära familjens heder. -------------Det finns norska ungdomar som inte får leva det fria livet vi alla borde ta för givet i Norge. Kulturen från föräldrarnas hemland trumfar över de ungas rättigheter äver i i vårt samhälle.
VG

---------------

Sara Omar: I Danmark fasthålls och fånas kvinnor i muslimska äktenskap av män, som betraktar dem som slavar. Det finns dunkla sidor i islam som rymmer en föråldrad och fruktansvärd syn på kvinnor. 

Verkeligheten bakom den kvinnofientliga kultur, jag beskriver i mina romaner, har börjat dyka upp i överflöd i väst. Vi har just läst om en och en halv månad gammal baby som mördades av fadern eftersom han inte fick den son han ville ha, flickan dödades i Danmark enbart för att hon hade fel kön.
politiken


Fast inte i det feministiska Sverige förstås, här har vi inget sånt, här har vi ordning och reda i migrationspolitiken.


1 kommentar:

  1. Det är obegripligt att Stefan L och Ann L med flera vill ha ett islamistisk Sverige. På busstationerna är det stora affischer med texten Kalifat, reklam för tvserien och gör islam. Björn Ulveus skrev en artikel i expressen dagen efter Akilovs tertormord. Där skrev atthan hellre skulle vara död än att leva i ett muslimskt Kalifat. Var håller han hus. Ingen har kommenterat det debattinlägget av Ulveus.

    SvaraRadera